Haha yine sacma sapan yorumlar yapmaya baslamisin. Sonsuz sevgi olmaz futbolda. Semih Kayayi 2011'de sevdin diye simdide sevmek zorunda degilsin.
Denayeri bende severdim geldiginde ama baktim hic olmiyacak bende kestirip attim, ayni Muslera konusunda. Ha iyi oynamaya baslarsa helal olsun laflarimizida yeriz eminim ki Can'da aynisi yapar. Ama su senin amacin nedir anlamis degilim cidden.

Ben Can'la konuşuyorum yav,bu da benim düşüncem değil.Sorduğum soru onun düşüncesini merak ediyorum.Hem diyorsun ki benden uzak dur hem de gelip kendin laf atıyorsun.

İyi olur tabii. İkisi de deplasman derbisi zaten kaybedilmeyecek maçlar değil. 33/39 da iyidir.

sayin abim sorum o degildi , ikisine de afiyetle yenilip ama arada 33 puan yaparsak nasil olur ?

Güzel olur ama bizim taraftar olası bir Beşiktaş mağlubiyetinde Tudoru yollatacaktır. Tudorun gitmesinin ardından zaten Anadolu maçlarında ara ara puan kayıpları olur Yüksel ihtimal.

"büyük maç almadan şampuan olunmaz len" kafasında bizim taraftar.

Yani olası bir Beşiktaş mağlubiyeti bu sezonu hiç edebilir. Ne yapıp ne edip en kötü 1 puan almalıyız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kıl herif Feghouliyi koyar garry i yedek bırakır kesin.Solda yine Tolga oynar.

Tudorla en iyi senaryo beraberlik. Tudorun yerinde olsam Belhandayi yedek baslatirim bu mac.
Soyle bi kadro kurardim :

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selcuk (Tolga)
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis​

Tudorla en iyi senaryo beraberlik. Tudorun yerinde olsam Belhandayi yedek baslatirim bu mac.
Soyle bi kadro kurardim :

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selcuk (Tolga)
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis​

Gamsız arap yedek,Selçuk'u zaten futbolcudan saymıyorum.Fernando,Tolga ve Ndiaye orta sahası tinercilerin orta sahasını yer.Bu orta saha ile kolay kolay gol yemeyiz.Tabi aptalca yerleşim ve pozisyon hatası yapmazsak.Önemli olan Ndiaye hücum hattına topu taşıyabilir mi?Bu konuda en güzel referans Osmanlı'da hücumda ki iyi oyunu ve çoğunlukla hücuma dönük orta saha olarak oynamış olmasıdır.

Son düzenleme:
Yasin ve Tolganın yedekten girmesi gereken bir müsabaka ilk 11 olmamalılar

Güzel bir futbol izlemek istiyorsak dua edelim tolga ve lato şu maça kadar iyileşemesin.

Quaresma-Linnes eşleşmesini düşündükçe canım sıkılıyor. Linnes ligin en kolay çalım yiyen beki galiba.

Pozisyon bilgisi desen var, hız desen var. Bu adam nasıl bu kadar kolay çalım yiyor anlamıyorum. Lato da iyi sayılmaz ama Linnes'in yediği çalımlar efsane. Bacak arasından atan arkasına geçiveriyor.

yav bu kargalar zor maçları kazanamıyorsunuz diyo tamam eyvallahda onlar çok mu farklı. bizi g.t zoruyla yendikleri 0-1 lik mac dısında kimi yendiler. kendi evlerinde galibiyetleri yok fb basak ve bize karsı.

Nevzat Dindar

Alanya maçında elmacık kemiği kırılan Serdar Aziz ameliyat olmak yerine derbide maskeyle sahada yer alacak..

Nevzat Dindar

Serdar Aziz bu sezon ikinci kez ameliyat olmayı reddediyor.. Böylece Galatasaray için çok önemli olan Beşiktaş maçında sahada olacak..

Ulen Serdar kaşla göz arasında yine sakatlanmış herif

Tudor ilk defa kerizlik yapmayıp yenilecekse bile adam gibi yenilirse eleştirilmeyeceğini idrak eder belki. Biz sanki çıkıp kendisi gol atsın diyoruz, bitik takımlara 8 tane defansif adamla çıkıp maçı 0 şutla kapatırsan kim olursan ol eleştirilsin kardeşim çık yenil ama oyna da yenil bu kadar.

yav bu kargalar zor maçları kazanamıyorsunuz diyo tamam eyvallahda onlar çok mu farklı. bizi g.t zoruyla yendikleri 0-1 lik mac dısında kimi yendiler. kendi evlerinde galibiyetleri yok fb basak ve bize karsı.

Farkımız şu biz yeniliyoruz, onlar kazanmıyorsada kaybetmiyor

yasin de oynayabilir feghin duruma göre bakılır ama tolga feghouli cıkarsa geçmiş olsun

Geri
Üst Alt