Bu takım bu sene ilk 3 e zor girer artık. İlk 8 haftada mazot bitti. Skor neyse de 29 şut ne demek arkadaş? Bu Ndiye, Belhanda, Serdar, Maicon, Denayer, Mariano ne iş yapar? Belhanda, Feguli, Rodrigez, Gomis ne iş yapar? Tamam yenilirsin de bu kadar ezik oynanmaz ki. 4 rakip ve sadece kendi evinde 1 puan. yedekler zaten çöp. '. yarı allah yardımcımız olsun. Feguli, Belhanda ve Ndiaye nin de büyük maçlarda ruh gibi olduklarını kabul edelim. Koskoca takım adam gibi bir sol bek bulamadı yıllardır.

Derhal Terim gelmesi lazim. Österdursun maçindan sonra gelseydi Su an sampiyonluk yarisi diye birsey olmayacakti en yakin takipcimize en azindan 12-15 puan fark açmis olurduk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Basaksehir de avrupa oynuyor. Gruptan çıkamıyorlar. Ama 5 yedik.

Fener Vardar'a elendi. Ama evimizde 1 puani zor kurtardık

Trabzon rezilleri oynuyor ama trabzon deplasmanında da dağıldik.

Hepsi bizden iyi takım mı şimdi?
Ne anlatıyosun sen?

Alnitak Alnilam Mintaka

Geleneksel sacmalama senliklerine baslamis besiktasi tutup sporculuktan galatasaraycilik oynayinca boyle oluyor iste. Babasi dove dove galatasaraylimi yapti acaba acirim bak oyleyse.

arada siklet farkı war diyen tinerci kardesimize gider yapmayın

cunku maalesef dogruyu soyluyor

bu hırpane takım ile championship hayali kuran varsa kafasına camurlu botla tekme yemeye razı gelsin

ndiaye ve belhanda toplu oyunda çok yetersiz en büyük zaafımız bu bence pas oyununda hiç yokuz rakiplerde bunu çok iyi bildiği için önde baskı yapıp bizi hataya zorluyolar büyük maçların hepsi bu şekilde oldu

3-0 kaybetmeye değil de 1-0 geriye düştükten sonra rezil gibi dağılmalarına çok sinirlendim. Sanki amatör takım gibi sizin hiç mi motivasyonunuz yok?

Yapacak bir şey yok, ilk iç saha maçında takımımızı desteklemeye devam.

Deplasmanda hadi neyse de,kendi evimizde de yenemiyoruz bu kabul edilebilir bir durum değil.

Beşiktaş'ın kadrosu bizden iyi diyen sentetik kimyasal çekmiştir. Fatih Terim olsaydı görürdüm ben hepinizi. Burada bjk sempatizanlığı yapacak varsa şimdiden uyaralım çıkış butonu sağ üst tarafta

E evet ,sordugun sorunun cevabi net , basaksehir ile bjk bizden kesin iyi takimlar .

fb icin su an bir sey diyemiyorum , belli olmaz , o da gecebilir , cok sasirmiyorum
Sen de şunu anla, karşıdaki takımın iyi ya da kötü olmasına göre değil bizim hocamızın onları nasıl gördüğü üzerine çıkıyoruz sahaya.

Beşiktaş bizden iyi olabilir ama bu, yüzde 35 topa sahip olarak oynayıp 8-9 tane yemediğin için şükür edecek duruma düşmene sebep değil.

Alnitak Alnilam Mintaka

Puan durumu, lig liderliği, alınan-kaybedilen üç puandan daha önemlisi Galatasaray'ın karizması kalmadı. Galatasaray tarihine yakışmayan bir sezon geçiriyoruz ve bunu halen lider durumda olduğumuz bir sezonda söylüyoruz. İlginç ve bir o kadar da üzücü.

Boyle rezillik olamaz, olamaz, olamaz! İstifa edin tudor da dursunda hepiniz defolun

E evet ,sordugun sorunun cevabi net , basaksehir ile bjk bizden kesin iyi takimlar .

fb icin su an bir sey diyemiyorum , belli olmaz , o da gecebilir , cok sasirmiyorum

Yahu başakşehir bize 5 atıyor
bjk de şanslı olsa biraz 6-7 atıcak kadar pozisyona giriyor
Şunu anlayın artık kadro kalitesi bu kadar pozisyon vericek kadar kötü değil ve aradaki farkta bu kadar değil.Tek sebebi kadroyu yöneten adamın yeteneksiz vasıfsız biri olması.

Son 3 maçı alıp yarıştan kopmamalıyız son 3-4 haftaya kadar tutunmalıyız. Biz hemen çöküntüye uğruyoruz psikolojik destekle sağlam kalmalıyız.

Geleneksel sacmalama senliklerine baslamis besiktasi tutup sporculuktan galatasaraycilik oynayinca boyle oluyor iste. ""Babasi dove dove galatasaraylimi yapti acaba"" acirim bak oyleyse.

Tırnak içindeki kısım için şüphelenmiyor değilim.

Alnitak Alnilam Mintaka

Sen de şunu anla, karşıdaki takımın iyi ya da kötü olmasına göre değil bizim hocamızın onları nasıl gördüğü üzerine çıkıyoruz sahaya.

Beşiktaş bizden iyi olabilir ama bu, yüzde 35 topa sahip olarak oynayıp 8-9 tane yemediğin için şükür edecek duruma düşmene sebep değil.

Alnitak Alnilam Mintaka

trabzon ile fb bizi ezmedi , cunku o 2 mactan 1 puan da almis olsak dengeli maclardi , tudor hatalari vardi falan filan

ama basaksehir ile bjk bize diz cokturdu , zaten besiktas basaksehir macini izlediyseniz , o mactaki futbolun dogrulari ile ornegin fb - gs macinda ne kadar fos bir futbolun oldugunu gorursunuz

bir takim senden iyiyse yuksek olasilikla kazanir . basaksehir ve bjk maclarinin farkli skorlarinin aciklamasi budur

fb ile ts ise bizle denk diyebiliriz

Geri
Üst Alt