Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.320
- 539
- 363
Nejat Ilgaz , Barış Çetiner isabetli öngörüleriniz için sizi tebrik ederim. bazıları size dislike verirken ben like attım . reel düşünen insanlar ayağın yere basmasına neden oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değmez birader boşverŞu gevşeğe küfredip bir süre kafa izni alsam diyorum.
Böyle şampiyonluk filan istemiyoruz aklı başında her Galatasaraylı bunu söyler
Ayrıca elbet anadolu maçlarında da patlayacaksın 4.5.liğe doğru gidiyoruz
Bunu görmeyen kördür ya da art niyetlidir. Bir rakibin den 4 de yersin ama böyle yemezsin, şampiyon olacaksan kesin sahasına hapis edersin şansız yenilirsin.
ben kadro kalitesi veya oyuncu kalitesi dusuk demedim ki Gs nin .
bjk buraya adim adim geldi , senelerce dalga gecildi , bilic le , looser ligi ile , dibi gorduler , sonra dogru bir baskan ve td ile yeniden yapilanip , ona ragmen 2-3 sene yine basarili olamayip bu noktaya geldiler
oyle toplama takim yapip , 10 adam alip oynatarak 2-3 senelik istikrarli giden takimi alt edemezsin
bu gercekleri biliyoruz , fb de bizle ayni seyleri deniyor , o da kayiplarda ... basaksehir ile bjk kadro istikrari ve duzgun idari teknik yonetimle beni sasirtmiyor acikcasi
Sibel Kekilli p ornoyu biraktiktan sonra ne kadar prestiji kaldiysa bizim de o kadar kaldi.
Beşiktaş in kadrosu net bizden 10 gömlek daha üstündür ve iyidir. bugün dua etti mi 45 le 90 dakika arası lütfen şu maç bitsin diye ben ettim ve gayet mutluyum tarihi fark olmadı diye. adamların yedeklerine baksana bı ? Sen 2, yarı ya tudor şu adamı şokta maçı kurtaralım diyebilecegin bı adam var mı ? Kadro farkı adamların kadrosu net bizden iyi.