Sinirden bilgisayarin camini kirdim allah sizin belanizi versinresim.webp

Ekli dosyalar

• resim.webp
    resim.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 54
Fener bizi böyle yakalasaydı 6-0 bile tarih olurdu.

Böyle şampiyonluk filan istemiyoruz aklı başında her Galatasaraylı bunu söyler

Ayrıca elbet anadolu maçlarında da patlayacaksın 4.5.liğe doğru gidiyoruz

Bunu görmeyen kördür ya da art niyetlidir.
Bir rakibin den 4 de yersin ama böyle yemezsin, şampiyon olacaksan kesin sahasına hapis edersin şansız yenilirsin.

Ciddi ciddi büyük maç hariç bütün maçları yenip şampiyon olacağımızı zannedenler var yav inanılır gibi değil.

Spiker pepeye birsen girmedin herhalde pozisyona dedi
Allah bildiği gibi yapsın sizi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı değiştiren besiktasin yedekleri oldu. Kulubemiz çok kötü bjk tam tersi çok iyi medel özellikle ortasahayi tek başına topladı.
Tüm büyük maçları kaybetmemiz sürpriz değil bence özellikle ayağa top yapan takımlar bizi rahat yeniyor çünkü 8 ve 10 numaramız akıllı değil. Beşiktaştan oğuzhan ve tolgayı bizim takıma koy iddaa ediyorum maçı kazanırdık.
Devre arasında 10 numara alınmalı aksi halde lig kaçmak üzere. Çok üzülmedim yenemeyecegimizden emindim tek üzüntüm ezilmiş olmamız.

ben kadro kalitesi veya oyuncu kalitesi dusuk demedim ki Gs nin .

bjk buraya adim adim geldi , senelerce dalga gecildi , bilic le , looser ligi ile , dibi gorduler , sonra dogru bir baskan ve td ile yeniden yapilanip , ona ragmen 2-3 sene yine basarili olamayip bu noktaya geldiler

oyle toplama takim yapip , 10 adam alip oynatarak 2-3 senelik istikrarli giden takimi alt edemezsin

bu gercekleri biliyoruz , fb de bizle ayni seyleri deniyor , o da kayiplarda ... basaksehir ile bjk kadro istikrari ve duzgun idari teknik yonetimle beni sasirtmiyor acikcasi

Tamam onlar doğruları yapıyor kaliteli kadroları var vs. dediğini anladım zaten ama diyorumki biz yeni kadro kurduk tamam bu kadroyu yöneten teknik direktör yeteneksiz vasıfsızın tekiyse sen 5 senede bu kadroyla oyna bi cacık yapamazsın.

Liderlik gitti

Bundan sonra bi 9-10 hafta rahatız zavallı anadolu maçlarında şov yapıp geri alırız

Trabzon başakşehir beşiktaş ve fenerbahçe lig de kafadan 6 puan yazıyolar bizim maçlara, acınacak haldeyiz aslında ama 1.lik göz boyuyo işte.

Basimizda hoca yok ama bu maci hoca ile aciklayamayiz. Fatih Terim olsa yine kaybederdik. Karsinda iyi bir takim var. Mactan once besiktas kim falan diyenler anlamistir simdi neden bahsettigimizi. Karsinda makina gibi isleyen bir sistem var. Bizde oyuncular ne oynadigini bilmiyor.

mactan once ozellikle bu kez sustum , dusuncem fark yeme uzerineydi , ama baktim yuzde kac ortalama ile bu soylenecek diye , 10-15% gibi bir seydi

85% hayal gormeye devam etti , oysa her sey cok netti , inanmayin bosuna dedik onur salihlinin dedigi gibi ama dinlemediniz . sonra kufur kiyamet

itidalle karsilayin bence ... kadikoye gidene dek 11 tane kendi kalibremizden asagida takim ile oynayacagiz, oradan alinacak maksimum puan tekrar farki actirir

sampiyon olunamayabilir , ama illa bu maclar kaybedildi diye de sampiyon olunamaz diye bir kaide yok

şu beşiktaş,başaksehir ezdi muhabbetlerini de geç..basaksehir ilk 2 gol hakem hediyesi,sonrası tudor falan filan...beşiktaş maçına gelince muslera gibi bi kaleci hata yaptı normaldir,hemen dagıldık,yetmedi 2.kez kötü bi gol yedik..sonra iyce çuvalladık.başta da hoca olmayınca çok normal bu sonuçlar.

Son düzenleme:
Bu yönetim Tudor’u gönderemez. Tudor da istifa etmez. Umarım herkes bununda farkındadır. Bilic gibi kitleyecek sezonu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener 6 falan atamaz bize kadikoyde en fazla 3 farkli kazanirlar. fenerde zayif

ve bu hayırlı bi sonuç oldu her halükarda.biz çok yeni ve iyi bi takımız.ama bu takım hata yaptıgında onu toparlayacak bi fatih terime ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Maçın hakkı minimum 5-0dı tudor leşinin kovulması açısından hayırlı olduğunu düşünüyrum

Sibel Kekilli p ornoyu biraktiktan sonra ne kadar prestiji kaldiysa bizim de o kadar kaldi.

Liderliğin bu kadar az anlam ifade ettiği başka bir örnek görmedim dünya üzerinde. Maalesef böyle. Şu an sezon hemen bitse ve champ olsak kötü hatırlarım, o derece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş in kadrosu net bizden 10 gömlek daha üstündür ve iyidir. bugün dua etti mi 45 le 90 dakika arası lütfen şu maç bitsin diye ben ettim ve gayet mutluyum tarihi fark olmadı diye. adamların yedeklerine baksana bı ? Sen 2, yarı ya tudor şu adamı şokta maçı kurtaralım diyebilecegin bı adam var mı ? Kadro farkı adamların kadrosu net bizden iyi.

Tudor Beşiktaşın başında Şenol Güneş'te bizde olsaydı bu maçı biz 3-0 kazanırdık.

Beğenmediğimiz Eren Derdiyok Şenol Güneş'in elinde gol krallığına oynardı. Yasin,Sinan vs gibi futbolcuların performansını en üst seviyeye çekerdi. Ha bu arada Şenol Güneş hayranı değilim gelmesini de hiç istemem ama adam iyi teknik direktör bunu kabul etmemiz lazım. Bjk'nin kadrosu bizden iyi değil sadece hocası bizden 1000 gömlek daha üstün. Fatih Terim gelsin bu kadro bjk'nin eline verir.

Geri
Üst Alt