Yarın tudor kovulmazsa yazıklar olsun yönetime..
Kendimi bildim bileli izlediğim hic bir derbide bir takımın kontra futbolu oynamaya çalıştığını görmedim. Olay yapılan top kayıpları falan değil orta sahada. Oyuncular suçlanacak en son kişiler. Kimi ndiayeye kimi belhandaya sallıyor. Sanki illa a++ oyuncular olması lazım. Olay tamamen mantalitede.
Anadolu takimi zihniyetinde derbiye hazırlarsan takımı olacağı bu. Beceke derbiye hazırlanmış, bizklan gol yemeyelim kontradan atarsak yatarız havasında hazırlamışız. (Anadolu takımı gibi)
Yersin gol derbi bu ,yersin yenilirsin ama ezilmezsin böyle. 6lık 7lik maç yazıklar olsun teknik kadroya, böyle mi büyüyeceksin tudor. Bu adamdan büyük takım hocası filan olmaz artik aksini düşünenler bir an önce uyansın.
Reallere juvelere karşı böyle mac kaybetmedik biz, anadolu takımlarını yenip şampiyon olacaksak ki oladabiliriz; biz tarihe şampiyonluk ekleriz ama tudor ise anca trabzona falan hoca olur bundan sonra , o bile şüpheli..
Terimi getirmeyen yönetim de durmasın daha orda, istifa güzel bir harekettir, başlatmayın projelerinizden de rivanizdan da.. Aziz yol yapıyor koltukta kalıyor aynı mantığa doğru egilim var sizde de... burasının ne olduğunu hatırlatmak lazım tez zamanda. Kelle gitmesi lazım artik 1 değil 2 değil. Defolun gidin hala güveniyoruz diye çıkacaksanız hic çıkmayın artik 25 milyonun karşısına...