şu beşiktaş,başaksehir ezdi muhabbetlerini de geç..basaksehir ilk 2 gol hakem hediyesi,sonrası tudor falan filan...beşiktaş maçına gelince muslera gibi bi kaleci hata yaptı normaldir,hemen dagıldık,yetmedi 2.kez kötü bi gol yedik..sonra iyce çuvalladı.başta da hoca olmayınca çok normal bu sonuçlar.

Bence takimin kalitesi de yetmedi. Takimda kalite yuksek olsa klubeye esek koy yine boyle dagilmaz. Takim cok cabuk dagiliyor. Karakter koyan topcuda yok. Gomis koyuyor biraz ama o da tek basina cok yetenekli bir oyuncu degil.

Tudor Beşiktaşın başında Şenol Güneş'te bizde olsaydı bu maçı biz 3-0 kazanırdık.

Beğenmediğimiz Eren Derdiyok Şenol Güneş'in elinde gol krallığına oynardı. Yasin,Sinan vs gibi futbolcuların performansını en üst seviyeye çekerdi. Ha bu arada Şenol Güneş hayranı değilim gelmesini de hiç istemem ama adam iyi teknik direktör bunu kabul etmemiz lazım. Bjk'nin kadrosu bizden iyi değil sadece hocası bizden 1000 gömlek daha üstün. Fatih Terim gelsin bu kadro bjk'nin eline verir.
Kesinlikle

Senede hayvan gibi kosup rakibi bogacagin ve en kotu beraberlik alman gereken 4 takim var
Basaksehir
Trabzon
Fener
Besiktas

Üçune varlik gosteremedin bir tanesinde ise ortalama formda bir forveti olsa onda da en az 3 tane yiyecektin.

Oyle gevsek bir hocaya sahipsin.

Gecen sene dahil olum kalim maci dedigin bir tane(1 tane) maci kazanamamissin 3.lig takimi bile sebi eledi rezil oldun.
Gecen sene bu hafta ile ayni puandasin. O rezil bok dedigin kadro ile ayni puan almissin.
Hiç bir takima eyvallah cekip ezilmedin ama.
Bu sene her buyuk macta ezildin

Neydi kurtaricimiz tudordu. Skimsonik adamlarla buyuk takimlara nefes alfirmayan adam elinde degerlerine deger katan oyuncularla saldim cayira oynamaz oynayamaz.
Kendi takimi degil yea vardi kurdu degil mi kendi takimi sahane helal olsun tudorcugum.keske kurmasaydi sneijdermiz brumamiz olsaydi da en azindan 1-2 pozisyona girerdik rakip korkardi.

Suclu ariyor muyuz.

Sirasiyla once tudor sonra 3 senedir dogru zamanda dogru isi yapamayan yonetim en son olarak o her bir boka el kaldirip duran guya hukuk kimligiyle on plana cikan o buyuk universitenin ve lisenin fertleri olan gk uyeleri. Sirayla def olacaklae bu kulup halka acilacak 100 bin genç parlak beyinli uyesi olup kimseye eyvallahi olmayip elestirisinli koyup muhalefetini yapacak bir yapiya burunecek.
Bu oldu oldu olmadi 3 snee daha dursunu cekip 3. Senenin sonunda bakin salon insaati yapiyoruz diye bir secim daha bekleyen buyuk ajan gibi heriflerle 3 sene daha 1 galibiyet daha goremeyiz.

Her yerde bjknin bizi nasıl ezdiği konuşuluyor. Ağzımıza sıçtın tudor ağzımıza.

Bjk’nin kadrosu bizden daha iyi evet ama Allah aşkına ligim başından beri hangi takım Bjk’ye bu kadar ezildi lan? Yeter artık savunmayın be

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar terim gelmeli terim terim içinde bizim içinde inşallah hayırlısı olur

Bu rezil maçı birde 42 ülkeden canlı yayınladılar.Maçtan önce bjk bizi yener ms1 banko dediğimde dislike yağdırdılar bana bazıları sonucu gördük

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek stattan son derece sinirli bir şekilde ayrılıyor. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.

Takımın başında terim olsa terim hazırlasa kadroyu. Skor ve sahadaki oyun değişir miydi?

Son 15-20 yıl içinde en ezildiğimiz maç olabilir hatta Galatasaray tarihinde de ilk 3-4e falan da girer heralde. Rezil ötesi bir maçtı

Bu gece tudor'u postalayıp fatih terim ile masaya otur, yardımcıları hasan şaş - melo yap iddaa ediyorum 4-5 haftaya yükselişe geçip büyük maçlarda tekrar ezmeye başlarız.

Takımın başında terim olsa terim hazırlasa kadroyu. Skor ve sahadaki oyun değişir miydi?

zannetmiyorum , cunku bu kadrodaki adamlar oyle hot zot ile el pence divan durmazlar , tudor sutlansin ama terim gecmiste basarili oldu diye bu kadroyu da ucurur dusuncesi yanlis

simdiden buraya yazayim da 4-5 ay sonra gerekebilir .. cunku bugun terim terim diyenler , terim ile 4 uncu olsun takim ,onu da 2 haftada satarlar

Yarın tudor kovulmazsa yazıklar olsun yönetime..
Kendimi bildim bileli izlediğim hic bir derbide bir takımın kontra futbolu oynamaya çalıştığını görmedim. Olay yapılan top kayıpları falan değil orta sahada. Oyuncular suçlanacak en son kişiler. Kimi ndiayeye kimi belhandaya sallıyor. Sanki illa a++ oyuncular olması lazım. Olay tamamen mantalitede.

Anadolu takimi zihniyetinde derbiye hazırlarsan takımı olacağı bu. Beceke derbiye hazırlanmış, bizklan gol yemeyelim kontradan atarsak yatarız havasında hazırlamışız. (Anadolu takımı gibi)

Yersin gol derbi bu ,yersin yenilirsin ama ezilmezsin böyle. 6lık 7lik maç yazıklar olsun teknik kadroya, böyle mi büyüyeceksin tudor. Bu adamdan büyük takım hocası filan olmaz artik aksini düşünenler bir an önce uyansın.

Reallere juvelere karşı böyle mac kaybetmedik biz, anadolu takımlarını yenip şampiyon olacaksak ki oladabiliriz; biz tarihe şampiyonluk ekleriz ama tudor ise anca trabzona falan hoca olur bundan sonra , o bile şüpheli..

Terimi getirmeyen yönetim de durmasın daha orda, istifa güzel bir harekettir, başlatmayın projelerinizden de rivanizdan da.. Aziz yol yapıyor koltukta kalıyor aynı mantığa doğru egilim var sizde de... burasının ne olduğunu hatırlatmak lazım tez zamanda. Kelle gitmesi lazım artik 1 değil 2 değil. Defolun gidin hala güveniyoruz diye çıkacaksanız hic çıkmayın artik 25 milyonun karşısına...

buraya gelen 686 misafir fatih terim gelince inine geri döner muhtemelen.musleranın yaptıgı o hatanın telafisi şampiyonluk olacak bizim adımıza.her şerde bi hayır vardır.muslera da toparlanır.

Sizin oynayacağınız futbolun Allah belasını versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derhal kovun şu herifi beyinsiz herifler.

Kovduktan sonra da medyaya Fatih Terim gelmezse takımı yardımcı hoca çalıştıracak deyin. Hoca böyle bir durumda reddetmez, gelir.

Aksi takdirde şampiyonluk gidecek.

Geri
Üst Alt