Neye gore bjk yenecek diyorsunuz
4 maçtır iç saha maçta galibiyet yok
Oynadığı futbol kötü
Tek şey var oda motivasyon olabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek şey var o da bizim derbilerde Anadolu maçlarında oynadığımız topun %30’unu oynamamız ve saçma 11+taktik seçimleri. Bu yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray 1-1 Beşiktaş Pen (3-0) Süper Kupa
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Başakşehir
Galatasaray 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Başakşehir 3-1 Beşiktaş
Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Başakşehir

Taliscanın ballı frikiği olmasa 9 maç 0 galibiyet ama tir tir titreyen kocaman bir güruh akıllanmazsınız.

Bunlar konuşulmaz tabi. Varsa yoksa lider takımın hocasının yetersizliğinden dem vurulur.

Son 4 maçın 3’ünde bizi yendi, balık hafızalı olmayalım.

Senden ala balık hafızalı mı var ona bakarsan Beşiktaş evindeki son 7 maçta bizi 1 kere yendi senin gibilerine göre 7 maçta 15 kere yenilmişizdir tabi,İşiniz gücünüz provakasyon maç bitsin yenilelim sonra gelip ben demiştim diyip egonu sıvazlarsın şuanda gereksiz işler yapmayın.

Tek şey var o da bizim derbilerde Anadolu maçlarında oynadığımız topun %30’unu oynamamız ve saçma 11+taktik seçimleri. Bu yani

Böyle sürecekse oynamayalım o zaman
Gayet iyi futbol oynuyoruz
Bazı maçlar hariç buda normal
Bir takım bütün maçları ıyi oynayamaz
Yarından sonra çift kanat oynadık futbol kötü
O zamanda mı aynı şeyler söylenecek

Vurulur cunku hala bir buyuk mac kazanamadi, bize ne Besiktasin halinden?

Sizi demiyorum tabiki. Sen Galatasaraylı olarak Galatasaray'a bakarsın da medya öyle değil. Yere göğe koyamadıkları antrenör de büyük maç kazanamamış ama dertleri Tudor olmuş. Bir kısmının derdi Tudor'un yerine Terim ya da Denizli gibi meslek hayatlarını borçlu oldukları adamları getirememek, bir kısmı yerli oyuncuların etkisinin kırılmasından şikayetçi, bir kısmı ise Tudor'un potansiyel oalrak tutmasından endişeli.

Galatasaray 1-1 Beşiktaş Pen (3-0) Süper Kupa
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Başakşehir
Galatasaray 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Başakşehir 3-1 Beşiktaş
Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Başakşehir

Taliscanın ballı frikiği olmasa 9 maç 0 galibiyet ama tir tir titreyen kocaman bir güruh akıllanmazsınız.

Arada Fb'ye de kaybettiler kupada unutmayalım.

Son 5 maçta 1 galibiyeti var kendi evlerinde madem ıstatistik koyuyoruz
5 maç 2 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet
Son maçı galibiyeti kaçıran tarafız inonude

Sizi demiyorum tabiki. Sen Galatasaraylı olarak Galatasaray'a bakarsın da medya öyle değil. Yere göğe koyamadıkları antrenör de büyük maç kazanamamış ama dertleri Tudor olmuş. Bir kısmının derdi Tudor'un yerine Terim ya da Denizli gibi meslek hayatlarını borçlu oldukları adamları getirememek, bir kısmı yerli oyuncuların etkisinin kırılmasından şikayetçi, bir kısmı ise Tudor'un potansiyel oalrak tutmasından endişeli.
Ha pardon ben yanlis anladim. Medya konusunda evet haklisin objektiflilik yok.

GS 0-1 Bjk
GS 0-1 fb
TS 2-0 GS
Bşk 4-0 GS
GS 0-0 Fb
TS 2-1 GS
Bşk 5-1 GS

Tudor’un büyük maçları. Tamam yav Vodafone Arena’sa top göstermeyip 5 atacağız, ezip geçeceğiz. Mutlu olun

Neye gore bjk yenecek diyorsunuz
4 maçtır iç saha maçta galibiyet yok
Oynadığı futbol kötü
Tek şey var oda motivasyon olabilir

Eh tam aksine biri cikip sana dese

"Neye göre Galatasaray yenecek diyorsun
9 mactir ligde derbilerde galibiyet yok (Sirf Fener ve Besiktas maclarini aldim bak)
Derbilerde oynadigi futbol kötü
Tek sey var o da ama derbi disinda da maclar var."

Ne cevap vereceksin.

Eski maçları derbileri kenara bırakıp konuşursak maçın favorisi Bjk. Şu an başımızda kim olursa olsun bu böyle. Çünkü kadro olarak ligin en iyi, geniş ve oturmuş kadrosuna sahipler. Ayrıca CL konusunda rahatladılar. Ligde de mutlaka kazanmak zorundalar.

Ama ben buna rağmen güveniyorum takımımıza.

Ben istatistiklere inanırım. 7 maçta 1 beraberlik 6 malubiyet 2 atmış 15 gol yemiş tudor efendi. Bu maçtada 1 gol atarsa büyük başarı onun için ama çok zor. Muhtemelen 2-0 a bile razıdır tudor efendi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eh tam aksine biri cikip sana dese

"Neye göre Galatasaray yenecek diyorsun
9 mactir ligde derbilerde galibiyet yok (Sirf Fener ve Besiktas maclarini aldim bak)
Derbilerde oynadigi futbol kötü
Tek sey var o da ama derbi disinda da maclar var."

Ne cevap vereceksin.
Ben Galatasaray yenecek demiyorum maç ortada diyorum
Bjk tabiki kazanabilir
Lakin şu saçma sapan 3 0 olur 1 den 1 olur neye göre deniliyor
Konu hoca ise ne istediginize bağlı
Bam bam bam çık alalım diyorsunuz
Sadec e doğru kadro sadece doğru diziliş doğru futbol yetmez
Bir sürü nüans var hakem kart hata tribün baskısı
Çıkalım Galatasaray gibi oynayalım yenilelim derseniz
Eyvallah derim

Ben istatistiklere inanırım. 7 maçta 1 beraberlik 6 malubiyet 2 atmış 15 gol yemiş tudor efendi. Bu maçtada 1 gol atarsa büyük başarı onun için ama çok zor. Muhtemelen 2-0 a bile razıdır tudor efendi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende inanıyorum 5 kerede 1 kere kazanmış bjk var tudorun ilk deplasmanı bjk ile

Artık bir şey yazmayacağım maç saatine kadar, yenileceğimizi düşündüğümüzü dile getirmek vatan hainliği ve provakasyon oldu artık. Ne olacaksa olsun, umarım kazanırız da Tudor bizi g*t eder. En büyük temennim bu, öyle saçma tavır alanlar var ki sanki takımın yenilmesini istediğimizden yenileceğiz yazıyoruz.

Artık bir şey yazmayacağım maç saatine kadar, yenileceğimizi düşündüğümüzü dile getirmek vatan hainliği ve provakasyon oldu artık. Ne olacaksa olsun, umarım kazanırız da Tudor bizi g*t eder. En büyük temennim bu, öyle saçma tavır alanlar var ki sanki takımın yenilmesini istediğimizden yenileceğiz yazıyoruz.

Fanboyluk kotu bisey tabi, fazla takmamak lazim boyle insanlara

Bb.

Geri
Üst Alt