Ben Galatasaray yenecek demiyorum maç ortada diyorum
Bjk tabiki kazanabilir
Lakin şu saçma sapan 3 0 olur 1 den 1 olur neye göre deniliyor
Konu hoca ise ne istediginize bağlı
Bam bam bam çık alalım diyorsunuz
Sadec e doğru kadro sadece doğru diziliş doğru futbol yetmez
Bir sürü nüans var hakem kart hata tribün baskısı
Çıkalım Galatasaray gibi oynayalım yenilelim derseniz
Eyvallah derim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendin mac ortada diyorsan demek ki kaybedebilecegimize sen de yeterince ihtimal veriyorsun.

O zaman kaybederiz diyenlere laf atmaya hakkin yok maci ortada görüyorsan. Herkesin kendi fikridir kaybedecegimizi veya kazanacagimizi düsünebilir herkes istedigi gibi, bunu elestirmek ne sana düser ne de bana.

Herkesin kendine göre bir düsünce sekli var, maci belirli kriterlere ve görüslerine göre ölcüp bicip ona göre yorumda bulunuyor burada. Kimse Galatasarayin kaybetmesini istemiyor, ama hocayi yetersiz görüp kaybedecegimizi düsünmek de pek sasirtici ve sorgulanacak bir durum olmamali.

He fanboyluk Tudora en çok sallayan adam benim son dönemde burda boş konuşmayın,sadece ateşe benzin dökmekte üstünüze yok sizin zihniyetiniz çok iyi durumda ya sanki her maça kafadan mağlup başlıyoruz bu psikolojiyle,görende her büyük maçı kazanan süpüren bir takım sanacak Beşiktaşı alın 10 maçta 1 galibiyetleri var bu demek değilki yarın bizi yenemezler tabiki kazanmak için uğraşacaklar ve bu onlar için ölümcül bir maç.Herkesin dediği kadroyla çıksa ve yenilsek şimdiki bahane ne olacak Niye 5'liyle çıkmadın falan mı bu sezonki kadromuzun çok defolu olduğu aşikar uzay takımı falan değiliz.

Son düzenleme:
He fanboyluk Tudora en çok sallayan adam benim son dönemde burda boş konuşmayın,sadece ateşe benzin dökmekte üstünüze yok sizin zihniyetiniz çok iyi durumda ya sanki her maça kafadan mağlup başlıyoruz bu psikolojiyle,görende her büyük maçı kazanan süpüren bir takım sanacak Beşiktaşı alın 10 maçta 1 galibiyetleri var bu demek değilki yarın bizi yenemezler tabiki kazanmak için uğraşacaklar ve bu onlar için ölümcül bir maç.Herkesin dediği kadroyla çıksa ve yenilsek şimdiki bahane ne olacak Niye 5'liyle çıkmadın falan mı bu sezonki kadromuzun çok defolu olduğu aşikar uzay takımı falan değiliz.

Kazanmayı yangıncı taraftar sussun diye istemiyor da değilim.

Kazanmayı yangıncı taraftar sussun diye istemiyor da değilim.

Beşiktaşın son 10 derbide 1 galibiyeti vardı bir ölçü değildi derler,Medyada bile bu maçı Tudor için ölüm kalım maçı yapıyorlar yenilse 9 puan geri düşecek olan Şenol için bir kelam eden yok ama kim anlayacak ki işte.

Son düzenleme:
Kendin mac ortada diyorsan demek ki kaybedebilecegimize sen de yeterince ihtimal veriyorsun.

O zaman kaybederiz diyenlere laf atmaya hakkin yok maci ortada görüyorsan. Herkesin kendi fikridir kaybedecegimizi veya kazanacagimizi düsünebilir herkes istedigi gibi, bunu elestirmek ne sana düser ne de bana.

Herkesin kendine göre bir düsünce sekli var, maci belirli kriterlere ve görüslerine göre ölcüp bicip ona göre yorumda bulunuyor burada. Kimse Galatasarayin kaybetmesini istemiyor, ama hocayi yetersiz görüp kaybedecegimizi düsünmek de pek sasirtici ve sorgulanacak bir durum olmamali.
Laf attigim kişileri yukarıda belirttim
Kazansa kaybetsede benim icin ölçü olmaz bu maç

Acaba yabancı takım taraftarları da kendi içinde bu kadar kavga ediyor mudur? Ulan hangi başlığa baksam millet birbirini yiyip duruyor. Bir de bunlar aynı takım taraftarı. Tamam herkes aynı fikirde olmak zorunda değil de her konuda bu kadar kavga eden bir insan topluluğu yeryüzünde yoktur herhalde.

Defans yaparsak en kötü 1 puan alacağız o garanti.

3'lü savunma beni korkutuyor.

Kadromuz çok defolu mu? Yahu Tudorun en çok övülen tarafı Kadroyu temizleyip iyi bir Kadro kurmuş olması değil mi? Hadi Kadro derinliği konusunda katılıyorum ama zorluk derecesi yüksek maçlarda sorun bu değildi ki.

Laf attigim kişileri yukarıda belirttim
Kazansa kaybetsede benim icin ölçü olmaz bu maç

Sampiyonluk yolunda direkt rakibin olan takim ile yaptigin mac ölcü olmuyor ha. Bosuna yaziyorum burada, duvar ile konussam daha mantikli.

Kadromuz çok defolu mu? Yahu Tudorun en çok övülen tarafı Kadroyu temizleyip iyi bir Kadro kurmuş olması değil mi? Hadi Kadro derinliği konusunda katılıyorum ama zorluk derecesi yüksek maçlarda sorun bu değildi ki.

Sanıldığı kadar muazzam değil Quaresma,Adebayor kadar winner oyuncu olduğunu düşünmüyorum mesela kadroda,Veya savunmada 1-2 eksikle yerle bir olabiliyor takım,kurulan kadro rekabetçi olacak bir kadro ama her rakibe üstünlük kuracak bir yapısıda yok bunu maçlardada görebiliyoruz,Fenerbahçe maçında 70 dakika 4'lü oynadık ama maçta net bir üstünlük yoktu bizim lehimize Fenerde maçı ayakta tutacak Josef-Isla-Neto gibi adamlar vardı ve bunu aşmakta zorlandık.

Vodafone Arena'daki ilk derbi galibiyetlerini bize karşı alacaklar demek ki.

95904271403db4a5570a3b96b9a6b51f.jpg

Sanıldığı kadar muazzam değil Quaresma,Adebayor kadar winner oyuncu olduğunu düşünmüyorum mesela kadroda,Veya savunmada 1-2 eksikle yerle bir olabiliyor takım,kurulan kadro rekabetçi olacak bir kadro ama her rakibe üstünlük kuracak bir yapısıda yok bunu maçlardada görebiliyoruz,Fenerbahçe maçında 70 dakika 4'lü oynadık ama maçta net bir üstünlük yoktu bizim lehimize Fenerde maçı ayakta tutacak Josef-Isla-Neto gibi adamlar vardı ve bunu aşmakta zorlandık.
Bunun sebebi ortaya koyduğumuz mentalite, bazı oyuncularından yanlış veya hiç oynatılmaması idi bana göre, Kadro kalitesi değil. Şu an ki ilk on bir bu ligde her takıma karşı üstün oynaya bilecek kaliteye sahip. Bence doğru bir diziliş ile ve en önemlisi, maça doğru bir mentalite ile hazırlanıp çıkarsak kazanırız. Quaresma, Adebayor, evet kazanma özelliği olan oyuncular ama bizde de böyle oyuncular var aslında, Maicon, Gomis.

Kadro derinliği çok iyi değil ama şu an bir Yasin, düzeldiği zaman Tolga var. Tabi birde keşke Transfer döneminde sadece Asamoah üzerinde durmayıp doğru düzgün bir alternatif bakılsa idi.

Son düzenleme:
iddaa bu macın oranlarında bizi yok sayarken

sampiyonluk oranlarında diger takımları yükseltmiş

ilginç

Geri
Üst Alt