Feghouli böyle maçların adamı. İlk 11 başlamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayni tayfa trabzon macindan once umutluydu
basaksehir macindan once de umutluydu
bu mac iclerinde en zoru, hala umutlular :)
artik bilgisayar kodlari bile ogreniyor sizde neden yok o yetenek arkadaslar ? bu maci kazanma ihtimalimiz Y-O-K.

Futbol denen şeyi o kadar kağıt üzeri bilgi yığını haline getirmeye çalışıyorsunuz ki. Diğer postlarıda okudum, istatiktik üzerinden derbi sonucu belirleyeceksek uzun yıllardır beşiktaşa karşı bu konuda üstünüz. Umut konusuna gelince ben Mustafa&Barış dönemi o rezil kadroda dahi umutluydum, umutlu olmalıydım da gönül verdiğim takımın maç alacağına inanmaktan daha normali var mı? Ki sarpın golüyde bjk maçı almışlığımızda var. Hadi bunu daha da dediğin gerçekçiliğe getirelim 9 nisan 13 rakibin real madrid galip gelme olasılığın dediğin gerekçelerle yok ama ben o günde umutluydum ve sonucu gördük. Hakeza tam terside olabilir takım seri mağlubiyete bağlasa da yine umutlu olabilirim. Çünkü bu biraz analizden çok his meselesi. Mantık çerçevesinde yorum ve analiz tabii ki gerekli ama bunu maç bittikten sonra ele almak bence daha mantıklı. Çünkü top yuvarlak ve ne olacağını onun canının belirlediği bir oyun bu yani çokta şaapmamak lazım.

Farklı boyutlara çekilmemesi adına edit: Yönetim yahut teknik kadro eleştirmekse amaç bunun diğerlerinin umudu, düşüncesi üzerilden yapılmaması bahsettiğim. Genelleme yapılacaksa daha öncede berbat derbi durumların var ve bu senin takımından umudunu kesmen gerektiğini göstermiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Akli basinda bir Galatasaraylinin tek gundem maddesi tudor ve dursun belalarindan nasil kurtulacagimiz olmalidir.
Koskoca Galatasaray'i 15 mactir derbi kazanamayan, belediye takimindan her sene 4-5 yer hale getirmis adamlarin hala sirita sirita, hic bir tepki almadan ahkam kesebilmesi yuz kizartici bir durumdur.
umit dikkat cekiyorsun

Melo hic kopmadi buradan hakikaten boylesi gorulmemistir , keske ayrilmasaydi

Kazanacagimizi dusunmuyorum , arkasindaki 3 mactan 9 puan alsinlar bana yeter , kucuk maclar sampiyonluga yeter

akhisar , malatya , goztepe , ayip olur 9 almazsak

Tahminimi söylemeyerek oyunu bozmayı planlıyorum bu sebeple lütfen düşüncemi sormayınız sayın Bilgin.

Bakın Tudor için sezon sonuna kadar fırsat verilsin diyenlerden biri olduğum halde Tudor da söylese başkası da söylese bu küçük maçları kazansak yeter teorisine katılmıyorum. Bu değerlendirmeye ancak lig bittikten sonra varılabilir genel olarak. Yoksa şimdiden bilemeyiz ki Başakşehir veya Beşiktaş'ın küçük takımlara kaybedeceğini. Mesela biz BJK'ye kaybetsek yarın Başakşehir kazansa öne geçiyor. Bundan sonraki süreçte bizim 3 büyük maça karşılık Başakşehir'in kaybedeceğini varsayacağımız 3 küçük maç kazansak ne değişecek? Adamlar ligi yine önde bitiriyor.

Tudor bu akfadan vazgeçmeli. Hem puan hem de moral oalrak eşit değildir büyük maçlar ve küçük maçlar. Ama bu sene için büyük maçları şimdiden değerlendirmemek lazım. Sezon sonunda bakılmalı kesinlikle.

8taş tinerspor diye kafa buluyoruz da milletin anasına küfretmek ne oluyor ? bu mu yani Galatasaraylılık ? gereksizin ettiği lafa bak .
eşi dostu akrabası siyah beyazlı olanlara da küfrediyorsun belki kendi yakınının anasına bile küfrediyorsun .
benim yok ama rahatsız oldum .

8taş tinerspor diye kafa buluyoruz da milletin anasına küfretmek ne oluyor ? bu mu yani Galatasaraylılık ? gereksizin ettiği lafa bak .
eşi dostu akrabası siyah beyazlı olanlara da küfrediyorsun belki kendi yakınının anasına bile küfrediyorsun .

As yazmadım ki
senin hayalgücün renktaş

kufurleri ilk anlamiyla algilamayalim

Içmeye erken başlamışsınız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin soyledigi gibi sampiyonluk anadolu maclarindan gecer gorusune katilmiyorum. Bu maclarda yenilmeyeceksin en azindan. Yada bjk ve fb ye yeniliyorsan trabzonu ve basaki yeneceksin. Bjkye deplasmanda yenilmek sikinti degil. Sikinti hicbir kagit uzerinde zor maci kazanamamiz.

Geri
Üst Alt