- 26 Kasım 2012
- 179.328
- 241.487
- 5.688
Hizlica 3-4 mac da gecse de devre arasina girsek de 1 ay bunyeler dinlense
macta yerinizi alacak misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hizlica 3-4 mac da gecse de devre arasina girsek de 1 ay bunyeler dinlense
macta yerinizi alacak misiniz?
ayni tayfa trabzon macindan once umutluydu
basaksehir macindan once de umutluydu
bu mac iclerinde en zoru, hala umutlular![]()
artik bilgisayar kodlari bile ogreniyor sizde neden yok o yetenek arkadaslar ? bu maci kazanma ihtimalimiz Y-O-K.
umit dikkat cekiyorsunAkli basinda bir Galatasaraylinin tek gundem maddesi tudor ve dursun belalarindan nasil kurtulacagimiz olmalidir.
Koskoca Galatasaray'i 15 mactir derbi kazanamayan, belediye takimindan her sene 4-5 yer hale getirmis adamlarin hala sirita sirita, hic bir tepki almadan ahkam kesebilmesi yuz kizartici bir durumdur.
Melo hic kopmadi buradan hakikaten boylesi gorulmemistir , keske ayrilmasaydi
Kazanacagimizi dusunmuyorum , arkasindaki 3 mactan 9 puan alsinlar bana yeter , kucuk maclar sampiyonluga yeter
akhisar , malatya , goztepe , ayip olur 9 almazsak
nkbjkv
8taş tinerspor diye kafa buluyoruz da milletin anasına küfretmek ne oluyor ? bu mu yani Galatasaraylılık ? gereksizin ettiği lafa bak .
eşi dostu akrabası siyah beyazlı olanlara da küfrediyorsun belki kendi yakınının anasına bile küfrediyorsun .
benim yok ama rahatsız oldum .
kufurleri ilk anlamiyla algilamayalim8taş tinerspor diye kafa buluyoruz da milletin anasına küfretmek ne oluyor ? bu mu yani Galatasaraylılık ? gereksizin ettiği lafa bak .
eşi dostu akrabası siyah beyazlı olanlara da küfrediyorsun belki kendi yakınının anasına bile küfrediyorsun .
benim yok ama rahatsız oldum .