Onlarin cok daha stresli oldugunu unutmayin, kazanirsak fark 9 olacak
Bizim icin sorun da, eger beraberlik icin cikarsak fark 3’e duser
Her zamanki baskili oyunumuzu oynayalim, hizli cikislarla rahat gol buluruz, garrynin maci olacak bu mac :)

Beraberlik süper, Galibiyet tek kelimeyle efsane olur. Bursa,Trabzon,Başakşehir,Beşiktaş gibi zorlu deplasmanlar daha 14.haftadan bitecek. Sadece Fener ve Kayseri maçları zorlu olabilir.

İkinci yarı bu iki maç haricinde hepsiyle evimizde oynayacağız. Mağlubiyet halinde büyük ihtimal sene başından beri sürdürdüğümüz liderlik de gider, zaten halen eleştirilen Tudor iyice eleştirilir,camia yine kaosa girer. Hele birde 3 ve üstü farklı yenilgi çok can sıkar. Umarım olmaz.

Yata yata da olsa puanı kapalım bir şekilde.

DQCD6UIVwAUVd2K.jpg

Ya senelerdir içeride dışarıda koyduğumuz Beşiktaş'tan çekinir hale geldik. Biz kendi oyunumuzu oynayalım koyar geçeriz.

İnanın çocuklar
Bugün bütün güruhlara koyacağız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce atıp tutuyosunuz sonra yok hakem yok x çok kötü oynadı diyerek 0 şut çektiren bir hocayı savunuyorsunuz siz nasıl bir hayal dünyasında yaşıyosunuz anlamadım az realist ve tutarlı olun. Koyma goygoyları bu maçlar için geçerli değil maalesef, sıradaki Anadolu maçını bekleyiniz. Ha birde bu mesajı beğenmeyerek ve benim size göre Gsli olmadığımı ifade ederek sizler gerçek bir Galatasaray neferi olabilirsiniz. Bjk camia olarak ezik ancak başımızda olan zat gölgesinden bile korkuyor.

Son düzenleme:
Tudor Amerikayi yeniden kesfetmeye calismazsa aliriz,bu arada herkes defans yapmamiliyiz diyor da besiktas hep kapali defanslara karsi puan kaybetti ve CL de acik defanslar sebebi ile basarili bunu da goz ardi etmemek gerek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine en az 3 farklı bir maç olacak gibi duruyor. Hiç de sevmiyorum böyle uğursuz uğursuz konuşmayı ama görünen bu.

Tudor biraz akıllı oynatsa en kötü beraberlik alırız aslında kadronun hakkı o ama gördük işte Fener, Trabzon, Başak maçlarında nasıl döküldüğümüzü.

11 belli oldumu muhabirler ne diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goz ardi edilen birsey var. Kazanmasi gereken yani riske girmesi gereken taraf tinerciler. 6 puan ondeyiz ve 1 puan hic de fena sayilmaz bu durumda.
8tas kapali defanslara hic pozisyon dahi bulamiyor. Anca yan top vs. Gecen seneki takimlari yok bu sene. Hepsi nedense cok rahatlar anlamak mumkun degil bu rahatliklarini.
Acik oynayacaklar ve kesin de hata yapacaklar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

beIN'e gore muhtemel 11:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Fernando - Badou
Garry - Belhanda - Feghouli
Gomis​

belhanda 8 oynayip ndiaye 10 oynasa bizim icin daha iyi olurdu. ndiaye o bolgenin oyuncusu degil kosusturup duruyor herif. dan dun giriyor. 8 numara dedigin top yapmayi bilir. fernando da defansin icine girince zorlaniyoruz.

Yine en az 3 farklı bir maç olacak gibi duruyor. Hiç de sevmiyorum böyle uğursuz uğursuz konuşmayı ama görünen bu.

Tudor biraz akıllı oynatsa en kötü beraberlik alırız aslında kadronun hakkı o ama gördük işte Fener, Trabzon, Başak maçlarında nasıl döküldüğümüzü.

Tudor baskılı ve çift kanatlı bir oyun oynatıp yenilirsek özür dileyecek misin Tudor'dan GSC huzurunda?

Maçtan önce atıp tutuyosunuz sonra yok hakem yok x çok kötü oynadı diyerek 0 şut çektiren bir hocayı savunuyorsunuz siz nasıl bir hayal dünyasında yaşıyosunuz anlamadım az realist ve tutarlı olun. Koyma goygoyları bu maçlar için geçerli değil maalesef, sıradaki Anadolu maçını bekleyiniz. Ha birde bu mesajı beğenmeyerek ve benim size göre Gsli olmadığımı ifade ederek sizler gerçek bir Galatasaray neferi olabilirsiniz. Bjk camia olarak ezik ancak başımızda olan zat gölgesinden bile korkuyor.

He he

Geri
Üst Alt