- 29 Temmuz 2011
- 17.225
- 8.806
- 1.588
Başka bir argümanınız olduğunu hiç düşünmedim zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka bir argümanınız olduğunu hiç düşünmedim zaten.
AslaDüşünce yetilerinin olduğunu mu ima ediyorsun
Yine en az 3 farklı bir maç olacak gibi duruyor. Hiç de sevmiyorum böyle uğursuz uğursuz konuşmayı ama görünen bu.
Tudor biraz akıllı oynatsa en kötü beraberlik alırız aslında kadronun hakkı o ama gördük işte Fener, Trabzon, Başak maçlarında nasıl döküldüğümüzü.
Tonla argüman var ise neden ben kişisel saldırılar ve bugün sadece Bjk'ye koymayacağız gibi gereksiz goygoy dışında bir şey göremiyorum? Esip gürleyen birileri varsa onların da kim olduğu belli, kimsenin öldük bittik dediği de yok, hoca yüzünden bir maç daha kaybedeceğiz diyoruz, tıpkı Bjk galibiyetini efsane gören bazı Tudorcu arkadaşlar gibi, bu maçın kaybını da öldük bittik olarak bir Tudorcu görebiliyor herhal.Argüman istiyorsan tonla var. Zaten öyle olmasa zırt pırt sayfalarca msj okumazdık
burda kimsenin tudoru körü körüne savunduğu yok, burda oynanmamış maç için millete edip gürlüyosun. Yenilsek zaten şovunu yapacaksın. Kazansak uğur yılmazın peşinden koşacak halimiz yok. Hedefin ne anlamadım. En boktan zamanlarda bile burda herkes umutlu olur. Senin gibi yandık mahfoldukçular da yeni türedi. Biraz pozitif olun yaw. Herkes maçı aynı beklentiyle izleyecek ztn.
maci kaybedersek Tudorun sacmaliklarindan dolayi olur