yenilsekte tudorun gitmesi bize birsey kazandirmaz ki besiktas bizi yenebilir sahasinda. tudor derbilerde ucuyor bu dogru ama sezon sonu beklenmeli

iyi kapanip kontra ataklar yapmaliyiz. queresma ve babele top aldirmamali yakin oynamaliyiz. duran toptan mumkunse gol yemeyelim bu sefer

Önce biz sonra kayseri türkiyenin barçasını bir 10 yıl daha göremeyiz buralarda..

b25895bb6f92a32554c4931bf2340fe8.jpg

:(

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonuç ne olursa olsun 2 yıllık tiner devrinin sonuna geldik, tiner yuvalarınıza geri sokacağız.

YouTube

Argüman istiyorsan tonla var. Zaten öyle olmasa zırt pırt sayfalarca msj okumazdık

burda kimsenin tudoru körü körüne savunduğu yok, burda oynanmamış maç için millete edip gürlüyosun. Yenilsek zaten şovunu yapacaksın. Kazansak uğur yılmazın peşinden koşacak halimiz yok. Hedefin ne anlamadım. En boktan zamanlarda bile burda herkes umutlu olur. Senin gibi yandık mahfoldukçular da yeni türedi. Biraz pozitif olun yaw. Herkes maçı aynı beklentiyle izleyecek ztn.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Argüman istiyorsan tonla var. Zaten öyle olmasa zırt pırt sayfalarca msj okumazdık

burda kimsenin tudoru körü körüne savunduğu yok, burda oynanmamış maç için millete edip gürlüyosun. Yenilsek zaten şovunu yapacaksın. Kazansak uğur yılmazın peşinden koşacak halimiz yok. Hedefin ne anlamadım. En boktan zamanlarda bile burda herkes umutlu olur. Senin gibi yandık mahfoldukçular da yeni türedi. Biraz pozitif olun yaw. Herkes maçı aynı beklentiyle izleyecek ztn.

Bugün kıran kırana bir maç oynatıp sonucunda 3-2 falan kaybetse bile Tudor kredi kazanır, ama her zamanki rezil, pasif, sünepe futbolunu oynatır ve 1-0, 2-0 gibi makul karşılanabilecek skorlarla bile kaybetse işi biter. Bu tek maçlık bir olay değil, bardağın taşma noktasının zirvesi. Taşırıp taşırmamak ona bağlı. Beklenen şey galibiyetten ziyade, şampiyonluğa inandıracak bir performans, bir şampiyonluk adayı gibi oynamalı, o umudu aşılaması lazım.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine en az 3 farklı bir maç olacak gibi duruyor. Hiç de sevmiyorum böyle uğursuz uğursuz konuşmayı ama görünen bu.

Tudor biraz akıllı oynatsa en kötü beraberlik alırız aslında kadronun hakkı o ama gördük işte Fener, Trabzon, Başak maçlarında nasıl döküldüğümüzü.

Onlar bizden daha küçük takımlara yenildi. O zaman onlar da bizden çok daha kötü oluyor senin bakış açınla. Mesela Trabzon 6 yedi Okan 'ın takımından.

Tonla argüman var ise neden ben kişisel saldırılar ve bugün sadece Bjk'ye koymayacağız gibi gereksiz goygoy dışında bir şey göremiyorum? Esip gürleyen birileri varsa onların da kim olduğu belli, kimsenin öldük bittik dediği de yok, hoca yüzünden bir maç daha kaybedeceğiz diyoruz, tıpkı Bjk galibiyetini efsane gören bazı Tudorcu arkadaşlar gibi, bu maçın kaybını da öldük bittik olarak bir Tudorcu görebiliyor herhal.

Yenilsek ne şovu yapacağım ya bu nasıl bir zihniyet kime neyin şovunu yapacağım? Sanki bilim dünyasında çığır açan bir buluş yapıyoruz anasını satayım herkesin gün gibi ortada gördüğü bir gerçeği ifade ederek nasıl böyle bir beklenti içerisinde olunabilir, kimsenin peşimden koşması gibi bir beklentim neden olsun ona hiç anlam veremedim dediğim gibi saçma kişisel saldırılar....

Umutlu olmak için bir neden göremiyorum bunun takım ile ve zamanla alakası yok tamamen kaybetmeye oynayan bir hoca ile nasıl umutlu olayım, adam kazanmak istemiyor ki bir kere. Benim pozitif veya negatif olmamla maçın sonucunun ne gibi bir etkisi var o da çok ayrı bir muamma. Ooo süperiz, koyar geçeriz filan deyince oyunculara +1 stat filan mi ekleniyor ne yani? Ne görüyor ve hissediyorsam onu söylüyorum sadece tıpkı siz gibi tek fark size hakaret etmiyorum, aslında hakaret hak eden bir taraf bir güruh varsa o da at gözlüğü ile olaylara bakıp bunun dışında kalanlara futbolun fetöcüsü gibi davranan malum kesim gibi ama neyse.

Galatasaray Galatasaray gibi oynarsa yeneriz, Besiktasi cok abartiyorsunuz.

TS FB BSK maclarini veren Tudor'dur, yoksa onlardan bile en az 7 puan alabilirdik.

Hayın adamın pıskıleti olmaz bu maç bizim en kötü beraberlik aksi halde

Pazar 22.00 olasi puan durumu cadı kazanı

Ibb 30
GS 29
Fb 26
Bjk 26

istesek yapamayacağımız şey yok. beşiktaştan hiçbir korkum yok ama tudor bugün belirleyici olacak. aslanlar gibi korkmadan savaşırsak galip geliriz.

Kaybedince Tudor belirleyici oluyor ama bazı arkadaşlara göre yepyeni takımın kısa sürede ligin en çok gol atan takımı, en az gol yiyen takımı, en zevk veren topunu oynayan takımı ve lider olmasında hocanın hiç rolü yok. Bunların hepsini kedi yaptı zaten.

Geri
Üst Alt