Yasin girsin ama garry ciksin. Feg degil. Feg yine hucumda bir iki akilli is yapti. Garry habire dusuyor kayiyor filan.

Ndiaye yerine Selçuk, Belhanda yerine Sneijder, Rodrigues yerine Yasin girmeli acil

Feghouli ve Garry'nin kacirdiklarina inanamadim yaw

Gomis cok yanliz kaliyor

Feghouli ve Belhanda'nin bir tik uste cikmalari lazim

60lara dogru Yasin girmeli

Oguzhan'in pozisyonu penalti gibiydi

Oguzhanin kufuru nabacaklar bakalkm ak cocugu diye bagiriodu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yorumlara bakarsak ilk 15 dakikada 5 oyuncu degistirmis olurduk sanirim.. .Forum da cok gergin ve asiri set yorumlar var.

Gayet iyi mucadele ediyoruz. .tek yapmamiz gereken topu kaptiktan sonra daha dikkatli ve ileri oyunla cikmamiz..

Belhanda ilk defa dogru pozisyonlarda topu aliyor..
Sahsen Feghouli cok etkisiz kaldigini dusunuyorum.. Garry de ayni sekilde ama bir kac pozisyona girmeyi basardi... Garry ve Feghouli etkiliklerini en az 2 kat artirmalilar ki kabul edilir seviyede olsun.... su an ortadan cikmamiza mecbur birakiyorlar bizi.

Bi 10 dakka falan iyi oynadık aslında.

Bence en büyük sorun top bizdeyken çok kopuk oynamamız. Herkes birbirine uzak. İleri çıkarken 3 kişi çıkıyor, diğerleri yürüyor. Geriden oyun kuracağımız zaman BJK 5 adamla basıyor, bizde 2 stoper + Fernando ile Badou görünüyor, diğerleri en az 25 metre uzakta. Daha yakın oynamalı oyuncular birbirlerine ve biraz daha sakin, kısa paslarla çıkmaya çalışmalıyız.

Suna kanaat getirdim. Ndiaye orta saha oyuncusu degil. En fazla Second Striker oynar o kadar

Garry veya feghouli bulduğumuz o pozisyonlardan birini bile atmış olsa şuan kafa rahat olacaktık. Gomis&Belhanda falan görünmüyor , pardon gomis aygır gibi topa girerken gördüm 3-4 kez , yalan olmasın

Belhanda çıksın ne yaptı lan bu adam koskoca devre ?

Feghouli bile daha etkili

Denaijer ilk yarıda bekte iyi oynadı

Bekte oynadığı zaman faydalı oynayabiliyor

Ne zaman stoperde oynarsa sıçıp batırıyor

Besiktasin su hali Trabzonun halini animsatiyor. Besiktas bu kadar rezil bir camia degildi Senol'dan once. Ben Senol mentalitesi

Ndiaye ve Belhanda çıkmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt