Feguli kötü oynamıyor ki niye değiştirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fizik olarak kötü yardim edemiyor
Lakin o çıkarsa bjk komple yıkabilir oyunu bizim tarafa ıyi tehdit
1 asist yaptı atamadik 1 gol kaçırdı 1 'de kart gördürdü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fegouli cok gereksiz bir kart gördü.. Ikıncı yarıda atılma riski var, çıkarılıp Yasin girmeli..

Belhanda yine sonuk.. Varlığı ile yoklugu belli değil. Selçuk daha faydalı olur.

Belhanda etkisiz çünkü ön tarafta oynamıyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Niye biri çıkıyor.

Sorun oyun anlayışında topçular da değil.
70 de olursa Sinan girsin

oyuncu filan değiştirmeyiz, daha tanıyamadınız mı hocayı

Orta sahada resmen bı kişi eksik oyunuyoruz Fernando çok geriye çekiliyor savunmaya yardım için belhanda sahada var mı yok mu bilemedim bugün böyle kritik bı maçta

Feg sağa geçmeli, savunmada mantar oldu. Dua edelim denayer fena değildi ki iyi haliyle bile kaç pozisyonu kaçırdı. Tek başına gg ve q7 ile uğraşıyor. Ikinci yarı böyle gitmez. Şu duruma müdahale et lan tudorrrrr!

Fatih Terim olsaydı Şenol 5 li savunma çıkardı bu maça.Kenarda öyle artistlik yapamazdı.

Feghouli bence sahada kalmalı, böyle maçlarda onun gibi oyuncular anlık bir iş yapar, 3 puanı alır dönersin evine.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye çıkıp Selçuk girerse daha çok baskı yeriz kısa paslarla çıkartmıyorlar zaten Ndiaye'nin deliciliği önemli avantaj takımı atağa hızlı çıkarma konusunda

Belhanda derhal çıkmalı. Ayrıca ikinci yarıda bu kadar geri yaslanırsak kaçınılmaz son, ileri basıp hataya zorlamamız lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekşi'deki tinercilere göre bunların 12 adet penaltısı verilmemiş, bize de 7 adet kırmızı kart çıkmamış doğru mudur?

Geri
Üst Alt