Aradaki 11 maçta eti budu olan takım göremiyorum.
Ben yukarıda yazdım neden puan kaybı olabileceğiyle ilgili.Ne biz sezon başındaki takımız ne de diğerleri o seviyede.Beşiktaş,Kayseri,Kasımpaşa deplasmanlarına puan kaybı olarak bakıyorum.Ekstradan kayıplar olursa o zaman da şampiyon olmamız mümkün olmaz.Devre arasında hoca değişirse o zaman yeniden bakarız ama şu gidişle 11'de 11 demeyin,devre bitmeden yenilemek zorunda kalmayın.8G 3B olursa ben harika derim

Fb basaksehir trabzon maclari oncesi 8 olan puan farki bu maclar geride kalinca 6 ya inecek deseler kabul kim etmezdi

ama oyle ama boyle sadece 2 puan zarardayiz

basaksehiri katmiyorum cunku basaksehir sampiyon olursa o sene bay gecmis olur , herkes uzulur eder ama fb ve bjk sampiyon olmuyorsa senin olup olmaman asiri otesi sarsmaz

onemli olan fb ile bjk ile aramizdaki durum simdilik

haftaya ikisiyle 3 e de inebilir , bu olursa biraz sikinti yasariz ama tum maclari da geride birakmis oluruz

Mesela Oğuzhan şerefsizi sahada top oynamayacak her türlü pisliği çirkefliği yapacak, bizde bu şerefsizi oyun kuralları içinde sahaya gömecek topçu var mı yok.

DPgjN0HWAAES2fD

Fb basaksehir trabzon maclari oncesi 8 olan puan farki bu maclar geride kalinca 6 ya inecek deseler kabul kim etmezdi

ama oyle ama boyle sadece 2 puan zarardayiz

basaksehiri katmiyorum cunku basaksehir sampiyon olursa o sene bay gecmis olur , herkes uzulur eder ama fb ve bjk sampiyon olmuyorsa senin olup olmaman asiri otesi sarsmaz

onemli olan fb ile bjk ile aramizdaki durum simdilik

haftaya ikisiyle 3 e de inebilir , bu olursa biraz sikinti yasariz ama tum maclari da geride birakmis oluruz

şampiyonlar ligi geliri?

paragöz olduğunu iddia ediyor bize böyle bir detayı atlaması şaşırttı.

Hayır sanki kulübün kazandığı para kendi cebine mi giriyor?Başkan falan olsa anlarım da,burada Fb'nin mi Bjk'nin mi daha fazla parası var,kim zengin mi konuşuluyor yoksa hangisi başarılı diye mi?

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Rodri/Fegh Belhanda Yasin
Gomis

Kadro belli, Tudor macera aramasin.

Umarim cenk , talisca , babel ve quaresma rotasyon sebepli dinlendirilir bizim macta

Bizim çılgın yine bir macera aramazsa eğer çıkması gereken kadro budur;

asdas.png

Hırslı, tempolu, iştahlı ve her şeyden önemlisi büyük bir takım gibi korkmadan oyunumuzu oynamalıyız. Linnes sol bek ve hemen önünde Rodrigues, Feghouli forvet arkasına yakın değil olması gerektiği gibi sağ kanat oynamalıdır. Fernando'yu stoperlerin arasına gömmek yerine yine defansif lakin orta sahaya daha yakın oynatmalıyız, N'Diaye ise hücuma daha fazla katkı verecek şekilde görevlendirilmeli. Bjk'nin en büyük artısı kanat bindirmeleri ve dolayısı ile kanat ortaları. Kanatlardan gelmelerine müsaade etmemek lazım. Rodrigues ve Feghouli bu maç için özel olarak uyarılmalı. Top rakipte iken kesinlikle ve kesinlikle topun arkasında kalmalı ve beklerine maksimum düzeyde yardımcı olmak için zorlamalılar. Gerekirse bir sonraki maça çıkacak halleri kalmasın yeter ki bu maçta canavar gibi oynasınlar. Bir de tabi en önemlisi rakibe gereksiz duran top kazandırmamak gerekiyor. Bu konuda da özellikle N'Diaye, Belhanda ve Linnes uyarılmalı.

Fatih Terim'in gerçekten de hak verdiğim tek bir düşüncesi vardır; En iyi savunma yapma şekli oyunu oynamaktır. Futbolun gerçeği. Top ve oyun kontrolü sende olduğu sürece kolay kolay gol yemezsin. Atarsın atamazsın o ayrı konu. Ha benim bahsettiğim oyunu oynama olayı bam bam bam değil tabi ki. Bam bam bam yaptığın zaman bir takımı 5-0 da yenebilirsin lakin yeri gelir 6 tane de yiyebilirsin. O kadar da risk almak istemem. Senelerce sürecek bir tinerci romantizmini daha bünyem kaldırmayabilir. Ha bizimki geçen hafta takımı korkudan duvara yaslı çıkarıp 5 tane yedi o ayrı konu. O apayrı bir başarı zaten takdirlik.

Velhasıl kelam kazanırsın kaybedersin futbol bu lakin kaybedecek isen de doğruları yaparak büyük takım gibi karakterli bir takım gibi kaybedersin eyvallah. Yanlış üstüne yanlış yaparak, büyük takım kimliğinden çıkıp Anadolu takımı hüviyetine bürünerek bir derbi maçtan sağ çıkamazsın.

Ha bizimki suya yazı yazmak gibi bir şey. Bunları düşünmesi ve uygulaması gereken adam ben değilim. Uygulaması gereken adamın da uygulayacağını sanmıyorum. Yine kafasının dikine gidip bildiğini okuyacaktır.

Hayırlısı.

As kadrolarıyla çıksınlar abi başlarım sonra o şekilde bir algıyla iyice berbat oynuyoruz en kritik adamları yok falan diye,en güçlü hallerini yenelim buna ihtiyacımız var düzgün bir takımla çıkarsak Bjkyi Portodan falan daha çok yorarız Brahimi varsa Feghouli var Aboubakar varsa Gomis var Tudor sıvamasın yeterki

Beşiktaş 1 maç hariç kendi sahasında oynadığı tüm büyük maçlarda berabere kalmış. O tek maçta geçen seneki TS maçı. Başakşehir 1-1, GS 2-2, FB 1-1 geçen sene, Başak 1-1-1, TS 2-2 ise bu sene. Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları iç saha maçlarında da berabere kalıyorlar. Dış sahadaki büyük maçları daha iyi oynuyorlar. Daha önceki yorumumda da yazdığım gibi iyi bir 11 çıkarır ve saçma değişiklikler yapmazsa bence beraberlik alırız bu maçtan ama hiç sanmıyorum. Muhakkak bir saçmalık yapıp batıracaktır, yapmazsa gece rahat uyuyamaz çünkü.

Umarım bu maçta akıllanmıştır. Artık orijinal mevkileri kanat olan oyuncuları görmek istiyoruz Tolga'yı değil.

Geri
Üst Alt