Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.275
- 1.442
- 493
Herkesin kafasında aynı kadro
Tudor'un kafasında Selçuk'lu,Tolga'lı,Denayer'li,Lato'lu bir kadro var.
Tudor'un kafasında Selçuk'lu,Tolga'lı,Denayer'li,Lato'lu bir kadro var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün maçlarını izledim, Malatya Babel ve Quaresma'ya iki, bazen üç kişi ile baskı kurdu adamları kilitledi. Talisca'da bu aralar zaten iş yok, bu iki oyuncunun kilitlenmesi sonucu Beşiktaş top çevirmekten başka bir şey yapamadı.Beşiktaş'a karşı açık oynayan takımların işi zor fakat kapanıp kontrollü oynayan takımlara karşı da beşiktaş'ın işi çok zor oluyor. Kapanan takımlara karşı(Akhisar, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Trabzon, Malatya) puan bıraktılar ama açık alan da oynayan takımlara karşı Babel, Queresma, Talisca, Cenk gibi açık alanı harika kullanan oyuncularla işi bitirdiler bu da bir nevi CL'de başarılı olmaların da en büyük etkendir. Kapanan takımlara karşı taktik planları Queresma orta açması bu sırada Talisca ve Cenk'in ön ve arka direğe koşuları veya Babel'in topu çekip ceza sahasına girmesiyle oluşuyor onun haricinden bir B planları yok. Beşiktaş'a karşı ekstra bir önlem almaya gerek yok çift kanatlı bir sistemle oynamalıyız en ideal sistem de 4-4-1-1 olacaktır. Kanatlarda Feghouli ve Garry olursa rakip kaleye çok daha hızlı gidebiliriz bir de beşiktaş'ın en zayıf noktalarından biri de merkez geçmiş maçlara bakarsanız 3-4 pasla orta sahası çözümleniyor ve büyük boşluklar oluşuyor. Beşiktaş'ı yenmek istiyorsak çare belli merkezden pas trafiğiyle gidip oyunu sağa ve sola açmamızdır.
Biz derbi kazanamıyor olabiliriz ama bunun en büyük sebebi taktiksel saçmalıklardır ama onlar normal taktikleriyle bile derbi kazanamıyor en büyük silahımız bu olmaldıır![]()
m-m-serdar-linnes
fernando
garry - bh - nd - fegh
gomis
Kral Yasin'in 11'i hak ettigini dusunuyorum.
kimi kesmeli. Hea
Feghouli sonradan girmeli.Direkt 90 dakikayi kaldiramaz bence zaten.
bu andavallar en son bize ne zaman fark atti hatirliyan varmi?Fark yiyeceğiz, kabul edelim.
Arada Türkiye kupası maçı var bence Sivas Belediye maçında 60-70 dakika oynarsa 90 dakikayı çıkarabilir.
bu andavallar en son bize ne zaman fark atti hatirliyan varmi?
Feghouli sonradan girmeli.Direkt 90 dakikayi kaldiramaz bence zaten.
Fark yiyeceğiz, kabul edelim.
buna ragmen gelmis fark olur diyor...Süper Lig'de bize 3 fark attıkları maçlar yok denecek kadar az,sınırlı bayağı.4 fark attıkları maç yok.Tam tarihleri bilmiyorum da durum bu şekilde.
He bjk de Alanya gibi basit takımdı zaten (!)Kral Yasin'in 11'i hak ettigini dusunuyorum.