dostum bjk yi bosverelim demistim , sence biz bu CL grubunun aynisina dussek ilk 5 macta liderligi cebe koyup son maca piknige gidebilir miydik

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bana bir sey olmaz , halimden memnunum

Tudor'la sonuncu olurduk Bjk'nin mevcut grubunda orası doğru. TS'ye karşı bile eli ayağı titrek çıkan adam CL müziğini duyunca direk rakibe maçı verir zaten.

dostum bjk yi bosverelim demistim , sence biz bu CL grubunun aynisina dussek ilk 5 macta liderligi cebe koyup son maca piknige gidebilir miydik

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bana bir sey olmaz , halimden memnunum

Bunun cevabını, aynı durum ve şartlarda böyle bir gruba düştüğümüze anlayabiliriz, şu an söylenenler tutarlı bir tahmin olmaz.

Adama bak ya, algi yaratacak kendince. Lan bu takim Juventuslu Real Madridli gruptan cikti, Juventus 1 sene sonra final yapti.

Ilk kez CL oynayan Leipzig, tirt Porto ve dükkani satmis Monaco neymis? Dortmund yillar sonra ilk CL oynadigi sene elenmisti, sonra tecrübeyle iyi yerlere geldiler.

Bunlar niye böyle ya, keske ayaklari yere bassa.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mesajini editle , yorumunu yaz gec , tinerci hakareti edemezsin kimseye burada

Tiner stadina gidecek arkadaslar yaniniza sentetik tiner almayi unutmayin, elimiz bos gitmiyelim...

1/0 çş oynayalım dedik orana bak. Yanına fb ve başakşehir galibiyeti eklemek zorunda kalıcam :( win/win durumu yapmak istiyorum ama başakşehir kaybederse hem kupon yatar hem de pek sevinmem. İki maç oynayabilseydim mutlaka biri yatacaktı :D

cok fazla msj var

sinan bey yine ne anlatmis biri ozetleyebilir mi

Hesap yaptım, kazanma ihtimalimiz %3 kadar. Beraberlik çıkarma ihtimalimiz %21

Derbilerde son zamanlarda aldığımız sonuçları göz önüne alırsak;

Beşiktaş ya 1-0 yener, ya da maç 0-0 biter..

Keşke daha iyimser bir tahmin yapabilseydim.

bjkden tirsan gsc uyeleri
benim icin YOK hukmundedir !!!!

Çok övülen bu galaksi takımı kayseri kadar gol atmış bu babel q7 talisca ve cenk hayranları bunları neden yazmıyor?

bjkden tirsan filan yok ama oynatigi futbola göre sansimiz sifir.
isin gerceklerinide görmek lazim.
normalde elimizdeki kadro cikar gider orda kazanir o kalite var ama hoca yok.
sacma sapan harkeketlreiyle takimi sabote ediyor gibi, örnegin tolga gibi birini kanatta oynatmak gibi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt