Ben taraflı bir yorum yaptım, Manisalıyım ve Manisasporun durumunu az çok biliyorum, ligten puanı silindi, ekonomik olarak çok kötü, yani vaziyet yerlerde bu şekilde ki bir takım zaten direnemez, direnemedi 3-0 4-0 kabul ama 9-0 rencide etmek alay etmek demektir. Saygılar.

Ben taraflı bir yorum yaptım, Manisalıyım ve Manisasporun durumunu az çok biliyorum, ligten puanı silindi, ekonomik olarak çok kötü, yani vaziyet yerlerde bu şekilde ki bir takım zaten direnemez, direnemedi 3-0 4-0 kabul ama 9-0 rencide etmek alay etmek demektir. Saygılar.

Saçma. Futbolda duygusallığa yer yok.

-
Saçma. Futbolda duygusallığa yer yok.

Duygusal olmamın sebebi memleketimin takımı olması, taraflı olduğumu belirttim :) Ayrıca bu takım Manisaspor olmasaydı başka bir takım olsaydı yinede kötü durumda ki bir takımı 9-0 yenmeyi doğru bulmazdım.

2 tane atariz. PEPE kirmizi yer.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun uzadıya çok analiz yaptık zaten artık gerek yok. Bu maç için tek bir cümle yeterli; Tudor isterse bu maçı alırız zerre şüphem yok.

Sakat ve eksiklerden dolayı oyuncu seçimi ve diziliş olarak bizim arzu ettiğimize yakın bir takım çıkaracak zaten bundan kaçışı yok. Macera aramak icat çıkarmak için çok şükür ki elinde malzeme kalmadı. Lakin bu da yetmez. En önemlisi mental olarak sahada nasıl bir oyun sergilemeye çalışacağımız gerçeğidir. Bundan önce oynadığımız zorluk derecesi yüksek maçlarda olduğu gibi yine bir Anadolu takımı gibi 1 puan iyidir diyerek silik hatta karaktersiz bir oyun oynamaya çalışarak 0 puanla mı döneceğiz yoksa büyük bir takım gibi oynamaya çalışıp tinercilere maç boyu tırnak mı yedireceğiz? İşte bu maçın kilit noktası tam olarak budur ve bana göre maçın skorunu da direkt olarak etkileyecektir.

Yasin yazip durmayin yav, takimi yine baltalayacaksiniz.

Derbide akilli olup buldugunu iyi degerlendirip atacaksin. Öyle 100 pozisyon bulamazsin.

Yasin ise 3e bir yakaladigimiz pozisyonlarin bile icine ediyor, bknz Alanya maci.

Önce dogru dürüst top sürmesini ögrenip, ardindan beyini kullansin, bakariz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sanki Garry muhteşem vuruş kalitesine sahip ve pozisyonların içine etmiyor.Feghouli Gomis dışında pozisyon değerlendirmede scan bir çok oyuncumuz var.Buna Belhandada dahil.Kargalar ilk 20 dakka full baskı ile çıkacaktır.Tek yaptıkları atak kombini sağdan q7 ile muz orta açmak.Orasıda bizim en berbat bölgemiz.Başka bi yerdede yazmıştım.Feghouli yi bjk yoruldugu anda oyuna almalıyız.Bu maçın anahtarı Feghoulinin 2 .yarıda oyuna girmesi olur.Eğer o dakikalarda maç berabere filan giderse büyük bir şansımızın olacagını düşünüyorum.

Dikkat ettiniz mi Tudor da Dursun da "galibiyet için gidiyoruz" demiyorlar! Hep "iyi oyun" gibi lafı yokuşa sürerek konuşuyorlar. Beraberliğe dünden razılar havası seziyorum

pepe
tosic
q7
fernando
serdar aziz
kontrolsüz oluşundan ndiaye

kırmızı kart potansiyeli olan oyuncular.

Yasin yazip durmayin yav, takimi yine baltalayacaksiniz.

Derbide akilli olup buldugunu iyi degerlendirip atacaksin. Öyle 100 pozisyon bulamazsin.

Yasin ise 3e bir yakaladigimiz pozisyonlarin bile icine ediyor, bknz Alanya maci.

Önce dogru dürüst top sürmesini ögrenip, ardindan beyini kullansin, bakariz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ama bebeğim feguliyi benchte tutup ilerleyen dakikalarda şans versek daha iyi olmaz mı ?

c470c50384154e71c5cc4632f658fc0a.jpg

Ben artık cahil moda geçmek istiyorum 3 4 haftadır yeniliriz yeniliriz dedik ters etki yapmadı :D O yüzden AAKK

Geri
Üst Alt