Dönmezsem yanacağım... olgun adam süt içmez.

Süt dosttur, sütü sevin Serafettin bey ama bu konumuz değil.. Tiner içmeyin sağlıklı içecekler tüketin rica ediyorum.:asd22: Bir daha sizi bu vaziyette görmek istemiyorum bu can sıkıcı bir durum maalesef.

DP8COq6XcAAMMX2.jpg

DP8Cl-8WkAE6-UU.jpg

ayni tayfa trabzon macindan once umutluydu
basaksehir macindan once de umutluydu
bu mac iclerinde en zoru, hala umutlular :)
artik bilgisayar kodlari bile ogreniyor sizde neden yok o yetenek arkadaslar ? bu maci kazanma ihtimalimiz Y-O-K.

Kazanmamız büyük sürpriz olur. Şenol ve Beşiktaş'lı futbolcuların çok saçmalaması, bizim de çok şanslı olmamız lazım.

ayni tayfa trabzon macindan once umutluydu
basaksehir macindan once de umutluydu
bu mac iclerinde en zoru, hala umutlular :)
artik bilgisayar kodlari bile ogreniyor sizde neden yok o yetenek arkadaslar ? bu maci kazanma ihtimalimiz Y-O-K.

Senden icazet mi alınacak maçla ilgili TEMENNİler dile getirilirken? O kadar umutsuzsan a) Foruma girme b) Maçı izleme ve c) Maçtan sonra münasip bir yerine uygulamak üzere kına satın al.

Son 13 derbi macimiz,
0 Galibiyet , 3 beraberlik , 10 maglubiyet
Attigimiz gol : 4 Yedigimiz gol : 23

Galatasaray:0 - FB:0
Galatasaray:0 - BJK:1
BJK:2 - Galatasaray:2
Galatasaray:0 - TS:1
Galatasaray:1 - Basak:2
FB:2 - Galatasaray:0
Galatasaray:0 - BJK:1
TS : 2 - Galatasaray:0
Basak: 4 - Galatasaray:0
Galatasaray:0 - FB:1
Galatasaray:0 - FB:0
TS:2 - Galatasaray:0
Basak:5 - Galatasaray:1

Bu Galatasaray tarihinin en karanlik tablosudur, ezeli rakiplerine dalga konusu olmayi hak etmiyor bu arma. Ve hala Dursun'u yalamayi midesi kaldiranlar var, PES.
Helak ol yagli surat !

Senden icazet mi alınacak maçla ilgili TEMENNİler dile getirilirken? O kadar umutsuzsan a) Foruma girme b) Maçı izleme ve c) Maçtan sonra münasip bir yerine uygulamak üzere kına satın al.
temenni dile getirmekle kalmiyor o is, yoksa umrumda olmaz. burada biraz gercekci konusan kisilere ac gibi saldiriyorsunuz, edebinizle pollyanacilik oynayin, tum fikirlere saygili olun kimse de size gulmez.

Olm bjkyi 11 15 sezonlari arasiinda araliksiz tokatladik noldu hep boyle mi gidecekti. Onlarda bizi yeniyor bizde onlari ilelebet ayni olcak diye birsey yok
Sen burda surekli negatif bir hava yaratmaya calisiyosun sonra benim yorumum bu diyosun.

Geri
Üst Alt