kaç yeriz beyler dürüst olalım

giphy.gif

Bjk en az 9 korner atarsa gol yer miyiz?

Her maç gol yiyeceksek dükkanı kapayalım fener maçında duran toplarda iyi savunmuştuk böylesi konsantrasyonu yüksek maçlarda ekstra performans bekliyorum. Onlarda duran topta tek bir isim sıkıntılı tosic ona da vurdurmazsak sorun olacağını düşünmüyorum diğer oyuncuları hava topunda biraz zayıf ve güçsüz kalıyor

Tinerspor maçının yarım derbi olduğunun kanıtı

Başlığa yorum yapan bile yok..Fener maçından önce buralarda mesajlara yetişemiyorduk.

Tinercilere bu durumu anlatsan imkanı yok kabul etmezler.

Kac yeriz gibi dusunceleri mantiksiz bulsamda, analiz edince kazanmak icin hicbir veri bizden yana degil. Ne oynadigimiz top Vodafone icin yeterli, ne antrenorumuzun teknik, taktik bilgisi ne de derbi performansimiz. Kadromuz kagit uzerinde besiktastan asagi degil kesinlikle ama takim olarak besiktastan cok asagidayiz. Benim porto onunde izledigim besiktas ozellikle geri yaslanirsak bizi fena yapar. Atak bir oyunla baslayip Tudor bizi sasirtir mi ? Hic sanmiyorum ama allahtan umit kesilmez.

Beyler yenermiyiz .s

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Kac yeriz gibi dusunceleri mantiksiz bulsamda, analiz edince kazanmak icin hicbir veri bizden yana degil. Ne oynadigimiz top Vodafone icin yeterli, ne antrenorumuzun teknik, taktik bilgisi ne de derbi performansimiz. Kadromuz kagit uzerinde besiktastan asagi degil kesinlikle ama takim olarak besiktastan cok asagidayiz. Benim porto onunde izledigim besiktas ozellikle geri yaslanirsak bizi fena yapar. Atak bir oyunla baslayip Tudor bizi sasirtir mi ? Hic sanmiyorum ama allahtan umit kesilmez.
Yav su yerlere goklere sigdiramadiginiz 8tas sezon basindan beri ne oynuyor ki.

Tiner parkta son 6 resmi macinda sadece manisasporu yenmişler.

Favori olabilirler ev sahibi avantajiyla ama su takima real madird muamelesi yapanlari anlamıyorum

Son düzenleme:
Tudor sağolsun derbi heyecanı azaldı ve beklentiler yüksek değil maç başlığından anlaşılan.
Maç günü geldi ama pek yazan yok.
Bugün günlerden Galatasaray!

Geri
Üst Alt