Bu ersan martin Beşiktaş'ta kaç maç oynadı da sembol adam oldu?
Ne boksun sen ya?
Mevkileri kıyaslıyorlar.Bütün hepsinde Beşiktaş önde diyo.Moderatör bok dese Beşiktaş'ı önde görüyorum dicek..
3.yıldızı yeni takmış, 2 şampiyonluğu hediye olan, gereksiz bir camiasınız...
Ağlak şenorunda,Sinan Engin'in de, bu ekranlarda Beştaşlı kopilleri de çöplüklerine gönderme vakti geldi

Tonla argüman var ise neden ben kişisel saldırılar ve bugün sadece Bjk'ye koymayacağız gibi gereksiz goygoy dışında bir şey göremiyorum? Esip gürleyen birileri varsa onların da kim olduğu belli, kimsenin öldük bittik dediği de yok, hoca yüzünden bir maç daha kaybedeceğiz diyoruz, tıpkı Bjk galibiyetini efsane gören bazı Tudorcu arkadaşlar gibi, bu maçın kaybını da öldük bittik olarak bir Tudorcu görebiliyor herhal.

Yenilsek ne şovu yapacağım ya bu nasıl bir zihniyet kime neyin şovunu yapacağım? Sanki bilim dünyasında çığır açan bir buluş yapıyoruz anasını satayım herkesin gün gibi ortada gördüğü bir gerçeği ifade ederek nasıl böyle bir beklenti içerisinde olunabilir, kimsenin peşimden koşması gibi bir beklentim neden olsun ona hiç anlam veremedim dediğim gibi saçma kişisel saldırılar....

Umutlu olmak için bir neden göremiyorum bunun takım ile ve zamanla alakası yok tamamen kaybetmeye oynayan bir hoca ile nasıl umutlu olayım, adam kazanmak istemiyor ki bir kere. Benim pozitif veya negatif olmamla maçın sonucunun ne gibi bir etkisi var o da çok ayrı bir muamma. Ooo süperiz, koyar geçeriz filan deyince oyunculara +1 stat filan mi ekleniyor ne yani? Ne görüyor ve hissediyorsam onu söylüyorum sadece tıpkı siz gibi tek fark size hakaret etmiyorum, aslında hakaret hak eden bir taraf bir güruh varsa o da at gözlüğü ile olaylara bakıp bunun dışında kalanlara futbolun fetöcüsü gibi davranan malum kesim gibi ama neyse.
:hat::005:

Beşiktaş tribünlerinin tanınan siması Prenses Ela, Beşiktaş - Galatasaray maçı için yola çıktı.

a0d5bba5bcdabd21f2f3710043774510.jpg

kazanacağız.
Rahat olun yaslanın arkanıza alın kuru yemişlerinizi 3 puanı alıp döneceğiz hakem bi kaşarlık yapmazsa.

Kazanırız kaybederiz futbol bu herşey mümkün. Ama maça karşı umutlu olanları itham etmek nedir? Hoca, oyuncu ve yönetimden bağımsız ben her maça umutla bakıyorum. Çünkü Galatasaray taraftarıyım ki bu takım ligin en başarılı takımı.

Tudor baskılı ve çift kanatlı bir oyun oynatıp yenilirsek özür dileyecek misin Tudor'dan GSC huzurunda?

Ben burada Östersunds'a elendiğimiz zaman herkes ana avrat küfrederken bile Tudor'a bir şey demedim. Hatta o zaman bile devam etmemiz gerektiğini düşünüyordum. Neyden özür dileyecekmişim?

Onlar bizden daha küçük takımlara yenildi. O zaman onlar da bizden çok daha kötü oluyor senin bakış açınla. Mesela Trabzon 6 yedi Okan 'ın takımından.

Yahu 5 yersin, kötü gününe denk gelir 6 da yersin konu sadece fark yemek, yenilmek değil. Bu maçlarda biz sahada bile yoktuk. Doğru düzgün karşılık bile veremedik. Oyuncular stresten top oynayamadılar, demek ki böyle maçlarda bir sıkıntı var demektir. Böyle maçlarda sıkıntı yaşarsak biz nasıl Şampiyonlar Ligi'ne gidelim de gruptan çıkalım? Keşke en ufak bir ışık gösterse de ben de tamam Tudor bir şeyleri değiştirmiş desem.

Kazanırız kaybederiz futbol bu herşey mümkün. Ama maça karşı umutlu olanları itham etmek nedir? Hoca, oyuncu ve yönetimden bağımsız ben her maça umutla bakıyorum. Çünkü Galatasaray taraftarıyım ki bu takım ligin en başarılı takımı.
Ömer zaten burada kimse ohh ne güzel kaybedeceğiz demiyor. Maç başladığında yine herkes galibiyet için izleyecek maçı. Ancak, bu maçlarda bir Tudor gerçeği var ve bundan endişeli olunduğunu dile getirmek maçın skoruna, takımın oyununa etki etmez. Hepimiz taraftarız, kimimiz daha heyecanlıyız, kimimiz daha soğuk kanlı. Burası maç konusu, burada koyup geçeceğiz de olacak, dile getirilen endişeler de.

Son düzenleme:
Kaybedeceksek de Galatasaray'a yakışır şekilde büyük takım gibi oynamaya çalışarak kaybedelim ki böyle oynarsak en kötü beraberlik olur zaten adım kadar eminim. Bu tür maçlarda korkak, silik bir Galatasaray görmek istemiyoruz artık.

Kararımı verdim; totem yapıp maçı izlemeyeceğim, forumdan takip edeceğim. Olur da kazanırsak daha da derbi izlemem bu sene :D

Geri
Üst Alt