denayer rezaletiyle günümüz zehir oldu daha mac baslamadan. linnes ve yasinle en azindan yedekte iki oyuncumuz var da fark yersek bi halta yaramazlar.

Kontrollü oynayıp kontra ile çıkmak büyük maçlarda kaybeden bir hoca için doğal bir tavır. Linnes-Yasin ile 4-2-3-1'den benim hiç ümidim yoktu. Bence doğru tercih. Linnes bu baskıda Quaresma'nın oyuncağı olurdu solda. Katıldığım tercihler.

Sol beke Yasin hamlesi bekliyordum ben açıkçası linnesi oynatmayacağını hafta içi maçta görmüştük.

Ulan sol ayağı olsa neyse diyecem de denayer sol bek nedir ?

Yanılmıyorsam Denayer daha önce bizde oynadığında sol bek oynuyordu. Bence o konuda sıkıntı yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birincisi o adebayor fiizk üstünlüğü var 2.si denayer quaresmadan güçlü ve hızlı

Denayer acayip çalım yiyor, Adebayor’un bize attığı 2. golü hatırlıyor musun? Orada o çalımı yiyen Q7’nin ince bilekleri karşısında maymuna döner

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla açıkçası ben ne maçı ne maçın skorunu merak etmiyorum sadece mac sonu hırvat neler diyecek onları merak ediyorum.

3 lü olduğu belli zaten yenilmemiz için elinden geleni yapıyor ajanmısın ulan tudor

DQDUHMoX4AAnuAG.jpg

3’lü savunmaysa yandık, adamların en etkili yönü kanatları zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

derbiden bile sayılmayacak 8jk macında olabilecek her tür karamsarlıga sahibiz sagolsun varolsun takıntı üstadı hırvat efendi

Ya arkadaş ne üçlüsü ya manyak bu adam ya. İBB den ders almadınmı ey cahil herif.

Bjk nin en güçlü yanı kanatları.

Tek yapacağın şey kanatları kapat bu kadardı. Adam 3 lü oynuyor intihardır bu intihar

Üçlü ise maçın bizim için zor geçme olasılığı yüksek, hem de çok yüksek.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt