Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.633
- 4.921
- 838
Yok tabikide degil ama Gary varken bukadar ezememisti bizi tinerciler, Yasinin şansızlığı galiba.Evet tamamen Yasinle alakali bir durum tebrikler renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok tabikide degil ama Gary varken bukadar ezememisti bizi tinerciler, Yasinin şansızlığı galiba.Evet tamamen Yasinle alakali bir durum tebrikler renktaş
Geriye düşmeden önce muazzam bir top mu oynuyordu bu takım? Maçı izlemiyorum da o yüzden soruyorum.Kesinlikle doğru.
Ama geriye düştükten sonraki rezil oyun da Tudor'a yazar.
Geriye düşmeden önce muazzam bir top mu oynuyordu bu takım? Maçı izlemiyorum da o yüzden soruyorum.
Millet daha ilk yarıda Anadolu takımı gibi oynuyoruz diyordu burada ben mi yanlış gördüm. Sen Anadolu takımı gibi oynarsan gömerler yapacak bir şey yok. Muslera'nın hatası falan bahane. Büyük maçlarda büyük takım gibi oynatılmıyoruz sıkıntı burada.
Belliydide msç öncesi polyannalar öyle diyenlere laf sokuyordu şimdi ortadan kaybolurlar, birdahaki derbiye kadar. Ben 4 yada 5-0 yeniliriz diyordum ki şansımıza atamadılar fazla. Ayrıca şimdiden söylüyorum kadıköyde de 4 5 yer bu takım.Bunun böyle olacağı belliydi o yüzden konuşmaya gerek yok
Millet zaten sinirli ne diye küfür ediyorsun. Biz sana malsın diyor muyuz? KesBoyle olacagi belliydi inga inga ehuehehe ne malsiniz amk