Bu sene anadolu takimlarindan en fazla puan alan sampiiyon olur. Bu sene sampiyon olucagiz. Ama bu tudor kesin gitmesi lazim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tarihi fark yiyorduk cok balliyiz valla biri az once bjk iyi degil diyordu kacirdim postu gardasima selam

Bir sorum var arkadaslar:

Ne kadar daha zaman verelim tudor beye?

Cevap verirseniz cok makbule gecer.

Tesekkur ederim.

Maç bitimindeki basın toplantısına kadar süre verilmeli kendisine, istifa etmiyorsa yarım saat sonra kovulmalı, Terim sabah antrenmana çıkmalı.

" rahat yeneriz "
" koyup geçeceğiz"
" kargaları susturacağız"
" fark 9 puan "

" polyanna'yı dağa kaldırmışlar oh ne güzel dağ havası alacağım demiş."

Bjk gsye dag havası aldırıyor mu demek istedin rtaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitik Fener ve Trabzon'u ayağa kaldırdır sıra kaç haftadır iyi oynamayan ligde Beşiktaş'a gelmişti. Onları potada tutarız artık

Badou ve belhanda iyi bir DK gecirse de satsak gec olmadan. Fegh tek afrikali olmali takimda.

Yemin ediyorum biraz şanslı olsalardı en az 5-6 atarlardı bu tudoru kovmak için daha neyi bekliyorsunuz? Bu takım bu zamana kadar bu kadar puan aldıysa tamamen bireysel oyuncu kaliteleriyleydi.

Adamlar her geldiğinde karşı karşıya kalıyor. 4-5 tane karşı karşıya kaçırdılar. Biraz becerikli olsalar tarihi fark olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar her sene banko 6 puan yazıyorlar zaten. Sadece bunlar değil. Trabzon ve Başakşehir de aynı.

İki takım arasında ciddi kalite farkı var bunu bugün görmüş oldum. Hocanın salaklıkları da var tabi ama her şey hoca ile alakalı değil.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt