tudor efendi istifa etmez parasını almadan gitmez ama bakalım yaglı surat kovacakmı bu hırvat köylüsünü

Ulan tinerciler! Bari o boş pozisyonları karçırmasaydınız da hem tudor'dan hemde dursun'dan kurtulsaydık bugün.
Bugünden itibaren şampiyonluk gitmiştir bence.

Başak karga fener trabzon 4 maçtada rezalet silik bir futbol tudor ben kondisyonerim diye bağırıyor

Tudorun oynattığı futbol anadolu takımı futbolu diyorum dinlemiyorlar.Yahu ileride top tutalım amacı yok takımda saçma sapan paslar deneyip rakibe kaptırıp kaç tane kontra yedik.Acilen bu tudorun gitmesi lazım

Kabus gibi maçlar yaşıyoruz. 60-70 arası verilen pozisyonlar inanılmazdı. Tarihi fark kaçırdılar. Artık Tudor'la yolların ayrılmaması için hiçbir sebep yok.

şu saplayacağız , gömeceğiz, gireceğiz vs... diyen arkadaşları yanaşık düzene alalım

Diyebilecegim tek su; Teknik direktör degisikligi olunca, sacma sapan transferlere, bir kac oyuncularin gitmesine, gelecek maclar sacma sapan oyuncularin oynamasina hazir olun.

Selcuk, Yasin fln sürekli 11de olur artik yeni teknik adamla, hele Terimle. Kisaca takim komple havlu atar.

Eveeet gerçekçi konuşanları bjkli ilan edenler çıksın yav he he yazsınlar bu sonuca. Yine şükredelim az yedik büyük rezillik çıkabilirdi..

Buradaki arkadaslarin cogunda o erdem bulunmuyor , adamlar avrupayi tarumar etmisler "gruplari kolay" , bize 3 atarlar hemen gunah kecisi tudor

Mactan once en az 3 yeriz , 5-6 da olsa sasirmam desen , oof aman of

cozum ne ? basit aslinda

"besiktas bizden iyi takim bukemedigin bilegi opecek ve sukunetle karsilayacaksin"

bunu yapmadigin surece etrafa kufur etmekten oteye gidemezsin

Kim bekliyordu yenmeyi ki. Bugün şu foruma girip de bir kişi bile biz yeneriz dedi mi . Çünkü hiç birimiz de inanç yok ve kalmamıştı zaten

Yönetim Tudoru göndermesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala yandan yandan Tudor kalmalı davası güden var, te Allahım yarabbim sen sabır ver.

Prestij denen bir şey kalmadı, savunanlar da artık Allah aşkına savunmayın. Bu kadarı da çok fazla be

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sibel Kekilli p ornoyu biraktiktan sonra ne kadar prestiji kaldiysa bizim de o kadar kaldi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt