kimse beşiktaş kötü demiyor,beşiktaşın kadrosu geniş ve kaliteli.ama bu ligin en iyi top oynayan takımı beşiktaş falan degil.asıl Galatasaray isterse Galatasaray şampiyon olur,net.zorluklardan çıkarılan şampiyonluklar örnek.ama önce fatih terim.

saçmasapan hatalardan ve hocasızlıktan kaybedilen bi maçta daha fazla beşiktaşı övemeyeceğim.iyi geceler

Valla benim 90 puan demem kendini tatmin .. Ona bakarsan bir kac ay evvel 1-2 lik kayseri macindan sonra forumun 90% i tudor da tudor diyordu , bugun ayni adamlar kufurle gonderin diyorlar ..

Ben Tudor'un östersunds rezilliğinden sonra saniyesinde kovulması gerektiğini net bir şekilde ifade ettim hala ediyorum

Son düzenleme:
Tudordan bi bok olmayacağını hep söyledim de oyuncu grubumuzun ne kadar yetersiz olduğu ortaya bi kez daha çıktı. Biri şunu diyebilir; malatyadan damı yetersiz veya öteki bjkye kök söktürenlerden? Orda da maç seçme ve motivasyon giriyor işin içine yani bjknin bize karşı motivasyonu malatyaya karşı olmuyor haliyle. Motive olmuş bi takıma karşı kadro kalite yetersizliğimiz de böyle ortaya çıkıyor

"Biz hangi tarzı oyuncular seçtik?"

Soru nun içinde cevabı saklı... Bizim niye böyle bir performans sergilediğimiz.

Hızlı, dinamik ve defansif ağırlıklı tarzda oyuncular seçildi. Eksiklerine bakılmadı!

Bu da zaten Anadolu Zaferlerini sırrı.
Hızlık ile kazanıyoruz.

Lakin büyük veya zor maçlar da daha farklı bir oyun tarzı sergilem şart, bir büyük takım isen.

Kreatif ve oyun zekası yüksek, topun sende kalması sağlayan, Possesion oyuna müsait olan oyuncular.

Beşiktaş top vermedi bize; biz ise çoğu topu hediye ettik.

Son düzenleme:
ilk11 kailteli ama yedekler cok yetersiz,evet.bunun ilacı da devre arası ama önce fatih terim gelmeli.takımın kolay dagılmasına çözüm disiplin ...

ilk 11 de yeterli değil bence ve uyumsuzluk var
diayenin hatalı pası ve fernandonun topu ezmesinin direk gol olması büyük sıkıntı

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tudor'un kovulma ihtimali artınca hafif gevşedim başkan. Allahın cezası yüzünden yok yere ceza almayalım bari.

haklısın

Ben Tudor'un östersunds rezilliğinden sonra saniyesinde kovulması gerektiğini net bir şekilde ifade ettim hala ediyorum

Bak o olabilirdi cunku lig baslamamisti , ama simdi oyle bir donemdeyiz ki , gelen hic sorumluluk almaz , benim takimim degil der , bugun tudor u dovebildigimiz kadar da dovemeyiz

"benim sucum mu kardesim" der cikar isin icinden , buradayiz goruruz bak aynen boyle olacak

kimse beşiktaş kötü demiyor,beşiktaşın kadrosu geniş ve kaliteli.ama bu ligin en iyi top oynayan takımı beşiktaş falan degil.asıl Galatasaray isterse Galatasaray şampiyon olur,net.zorluklardan çıkarılan şampiyonluklar örnek.ama önce fatih terim.

saçmasapan hatalardan ve hocasızlıktan kaybedilen bi maçta daha fazla beşiktaşı övemeyeceğim.iyi geceler

Şu mesajdaki olgun bakış açısı genelimizde olursa şampiyonluk gelecek

Tudordan bi bok olmayacağını hep söyledim de oyuncu grubumuzun ne kadar yetersiz olduğu ortaya bi kez daha çıktı. Biri şunu diyebilir; malatyadan damı yetersiz veya öteki bjkye kök söktürenlerden? Orda da maç seçme ve motivasyon giriyor işin içine yani bjknin bize karşı motivasyonu malatyaya karşı olmuyor haliyle. Motive olmuş bi takıma karşı kadro kalite yetersizliğimiz de böyle ortaya çıkıyor

Aynisini yazacaktim. Bizim bu seneki sampiyonlugumuz besiktasin izin verip vermemesine bagli. Sirf Tudor nedeni ile bu maci kaybetmedik. Besiktas bizden daha kaliteli bir takim olmasi da etken.

Derbi macinda buldugunu atacaksin, 20 tane pozisyona girecek halin yok, hele de deplasmanda oynuyorsan.

Orta sahamizi resmen ezdiler. Fernando, Belhanda ve Ndiaye resmen ezildi.

senin hocan tudor saçmasapan sistemlerle takımı sürekli denerse,oyuncuların yerleri ile oynarsa doğal.fernando gibi adamı bile harcadı.başka bişey diyemiyorum...

Dogru bir nokta ama kadro yetersizligi yerine kadro dengesizligi daha dogru bir ifade olur

mesela gomis iyi bir oyuncu ama bu macin oyuncusu mu , asla degil , bir tane basan giden forvet yok kadroda

belhanda son derece fos ,ama baska pas istasyonu alternatif uretemiyorsun .

yani yetersiz de denebilir ama asil olarak dengesiz .. ndiaye ve fernando , bozan adamlar ama yapan adamlar degil filan

bu kadro muhendisligi midir nedir , bunu sadece antrenore birakmamak lazim cunku antrenoru kovuyorsun ama bu oyuncularla 3-4 senelik sozlesme imzaliyorsun

En buyuk sikinti derbi kaybetmek degil. Karsindaki rakibin formandan korkmuyor. Kafadan 3 puan yaziyor. Mesela fener puan farki kapandi diyor cunku kadikoydeki maca 1.000.000 fenerliden 999.999u direk 3 puan yaziyor. O bir kiside aykut kocamandir. Derbilere kazanamamak sadece 3 puan kaybi ile aciklanamaz.

Dogru bir nokta ama kadro yetersizligi yerine kadro dengesizligi daha dogru bir ifade olur

mesela gomis iyi bir oyuncu ama bu macin oyuncusu mu , asla degil , bir tane basan giden forvet yok kadroda

belhanda son derece fos ,ama baska pas istasyonu alternatif uretemiyorsun .

yani yetersiz de denebilir ama asil olarak dengesiz .. ndiaye ve fernando , bozan adamlar ama yapan adamlar degil filan

bu kadro muhendisligi midir nedir , bunu sadece antrenore birakmamak lazim cunku antrenoru kovuyorsun ama bu oyuncularla 3-4 senelik sozlesme imzaliyorsun

Tabi cnm Gomis bu maçın oyuncusu değil.7 8 tane pozizyon hazırlandı adam hepsini heba etti.Aguero olsaydı kadroda nasıl olurdu basan giden forvet o bak bu maçın oyuncusu olurmuydu.

Son düzenleme:
Karsindaki takim senden iyiyse yenilebilirsin bu kadar tepkiye gerek yok ki

3 te 3 yapar yine zirvede dolaniriz , buyuk maclar bitti uzun bir sure

kadikoye kadar 11 mac var

bir sözümüz var
bükemediğin bilegi öpeceksin diye
tinerci vs dioruz, sonucta rekabet hep olacak
ama bugün hak eden kazandı
bizim daha cok yol almamız lazım sampionlugu hak etmek icin
burada rakibe hakkını verecek insanlar da var
bu rakibi övmek falan degildir
gercek tektir

Yine bir derbi ve yine sonucu hüsran bir maç. Galatasaray'ın bu kadar ezik oynamaya hakkı yok bu şekilde oynatanın da kim olduğu belli.
Bugün adamlar son vuruşlarda biraz yetenekli olsa en az 6 olurdu maç. Ben maça beraberlik için çıkayım gol yemeyim de ne olursa olsun dersen hiç bir derbiyi kazanamazsın. Bu Tudor denen şahıs o kadar çıktığı derbiden hiçbirini kazanamadı. Galatasaray gibi büyük bir takımı ne hallere soktu gerçekten de çok yazık. Bu maç sonunda söyleyebileceğim hiç bir olumlu şey yok...

Geri
Üst Alt