Çözüm çok basit
Bilic bjk = derbi fakiri kaale bile alınmayan kulüp

Şenol bjk = 2 şampiyonluk + büyük takım olduğunu hissetme

Tudor Gs si = 4.büyük- küçük maçların takımı anadolu kıvamında genleriyle oynanmış rezil kulüp

Fatih terim Gs si = Sonunu herkes biliyo
Genlerimize kavusmamız lazım ve bu işin acil yapılması lazım bu seneyi kaybedeceğiz yoksa

TapaTalK

Yav bizi anadolu takimi mantiginda maça hazırlayan bir adam var başımızda. Kadro kalitesi nasıl yetersiz anlayamıyorum. Real î böyle sahaya çıkar o da yenilir . Derbi lan bu , kolun bacağın kopsa yenmeye oynarsın . Olursa atarız olmazsa 1 puan alırız mantığıyla çıkarsan böyle rezili rusvan olursun işte..
Biz izin veriyoruz bu duruma, daha doğrusu tudor. beceke değil..

DQEI4vTWkAE7Frc

Gomis maç sonrasında fotoğraf çektirmek isteyen minik Beşiktaşlı taraftarı kırmadı.

aslinda akilli oyun da bir stratejidir , illa yenmeye bogmaya gitmek zorunda degilsin

isvec takimi 180 dakika savunma ile italyaya bir gol sansi bile vermedi ve dunya kupasindan etti

daha gun juventus napoliye karsi savunma dersi verdi ... yani savunma ile de mac kazanilir

Haftaya Akhisarı yenersek 1.5 puanmı alacaz açıklamasını yapmadımı maç sonunda.

Arkadaş bu kadar mı beceriksiz bir yönetim olur. Bir sezonun daha ilk yarısında rakiplerinle oynadığın maçlarda sadece 2 gol atmış takımın hocasını daha ne tutarsın? Maç bitişi gir soyunma odasına teşekkür et. Çık basının karşısına görevine son veriyoruz de. Bu hoca bozuntusu ile olmaycağı gün gibi ortada. Daha ne yönetim toplantısı, hocayla görüşme deyip lafı geveliyorsunuz. Herhalde yüklü tazminat mallığı yapmamışsınızdır. Çık açıkla işte. En azından şu kara bulutları bu gecelik dağıt. zaten getireceğin hoca da olmazsa sen gidersin artık.

Galatasaray Tv de neden mac sonu programi yerine minik judo altyapi takiminin programi var?

Dogru bir nokta ama kadro yetersizligi yerine kadro dengesizligi daha dogru bir ifade olur

mesela gomis iyi bir oyuncu ama bu macin oyuncusu mu , asla degil , bir tane basan giden forvet yok kadroda

belhanda son derece fos ,ama baska pas istasyonu alternatif uretemiyorsun .

yani yetersiz de denebilir ama asil olarak dengesiz .. ndiaye ve fernando , bozan adamlar ama yapan adamlar degil filan

bu kadro muhendisligi midir nedir , bunu sadece antrenore birakmamak lazim cunku antrenoru kovuyorsun ama bu oyuncularla 3-4 senelik sozlesme imzaliyorsun
Kalite yetersiz, olanlar da dengesiz diyelim. Tudorun abv ama kenarda koçu olmayan bi takım bile böyle acemileşmez dağılmaz bunun tek açıklaması td yetersizliğinin yanında takım yetersizliğidir ya bu takıma alternatif oyunları oynayabilecek üç dört oyuncu lazım yoksa

Galatasaray mağlup olunca ilk galibiyete kadar nefes alamıyorum. Doğru değil yaptığım o ayrı. Şu rezillikleri bize reva görenler artık nolur hesap versin. Sorun komple yönetimin çıktığı yapı. Yeter artık çekin ellerinizi şu takımın üstünden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de en iyi 11 ile çıkıyoruz dedi maçtan önce. Bu bile ne kadar hoca olduğunu gösteriyor. en iyi 11 in bu ise mazallah birkaçı sakat olsa demek tarihi fark yiyecektik.

Kalite yetersiz, olanlar da dengesiz diyelim. Tudorun abv ama kenarda koçu olmayan bi takım bile böyle acemileşmez dağılmaz bunun tek açıklaması td yetersizliğinin yanında takım yetersizliğidir ya bu takıma alternatif oyunları oynayabilecek üç dört oyuncu lazım yoksa

zaten dedigim gibi , 10 tane yeni oyuncu alip hepsini bir kalemde ilk 11 yapip super sonuc beklemek noktasindayiz , sanirim psg bile onca paraya ragmen eski kadrosunda bizden cok adam tutmustur

bu yuzden zorluk derecesi yuksek maclarda bu kayiplari normal karsiliyorum , su ana dek puan kaybedilmesi normal karsilanacak her macta puan kaybettik , tabi hic birinden galibiyet cikaramayinca farklar kapandi

Şanssızdık falan yazanlar var, adamlar 2. yarı en az 9 pozisyona girdi, hem de net. Şaka mı bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben tudorun oyuncu degisikliklerini elestirmek istemiyorum bu takimi nasil oluyorda takim ruhundan uzak tutmak icin ugrasiyor bagiriyor resmen bn hoca deilgilim diye ama bizim baskanda ben baskan degilim diye bagiriyor sorun bence yonetimde bir ali durust bir abdurrahim albayrak eksikligidir onlar olsa boyle sacma sapan bir adama boyle bir kadro verilmezdi tudoru yem olarak kullandi baskan sadece oyuncu transferi ile bn cikarim bu isten ve basari bnim haneme yazilir dedi ama tutmadi simdi tudoru tut istedigin kadar okadar para harcayip klubu zarar ettiren baskan oldun hesabini ver simdi

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaş bu kadar mı beceriksiz bir yönetim olur. Bir sezonun daha ilk yarısında rakiplerinle oynadığın maçlarda sadece 2 gol atmış takımın hocasını daha ne tutarsın? Maç bitişi gir soyunma odasına teşekkür et. Çık basının karşısına görevine son veriyoruz de. Bu hoca bozuntusu ile olmaycağı gün gibi ortada. Daha ne yönetim toplantısı, hocayla görüşme deyip lafı geveliyorsunuz. Herhalde yüklü tazminat mallığı yapmamışsınızdır. Çık açıkla işte. En azından şu kara bulutları bu gecelik dağıt. zaten getireceğin hoca da olmazsa sen gidersin artık.

400 bin euro mu ne tazminati

Geri
Üst Alt