Benim futbol gorusume gore bu takim 4-4-2 de cok daha basarili olur. Belhanda tam bir fiyasko, Ndiaye ise o pozisyonun adami degil kesinlikle. Su dizilis cok daha iyi top oynar gorusundeyim. Ayrica Maicon ile Serdar yer degistirmeli cunku mariano da maiconda agir topcu

Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Linnes
Feghouli-Fernando-Tolga-Rodriguez
Ndiaye-Gomis

43 yaşındayım belki Babandan büyüğüm 86-87 kadrosunu soyadıyla sayarım çocuk sen vitaminken bizmaç izliyorduk.

Abi bosver , biz burada objektif konusacagiz dinleyen dinleyecek , bazilari sacmalayacak

adamlar tarihi farki kacirmislar elbette ovecegiz , almanyaya lider olarak piknige gidiyorlar rakipleri tukaka ederler ... burasi boyle .. ben alistim sen de alisirsin , dogru bildigini soylemekten vazgecme , zaman seni hakli cikarir

ama bunlar iyi gunlerimiz, yarin bjk yerine fb de cikis yakaladiginda objektiflik daha da goze batacak , o zaman bugunku tahammul de yariya iner

Bir kaç yorum ve analiz okumak için girdim.sinan bilgin ve digerleri diye ayrılmış forum. Adam bisey yazıyor 10 kişi cevap yaziyor sinan 10 kişiye cevap yazmaya çalışırken okumak istediğim kişilerin yorumları kaçıyor. Bu kadar karşıysanız ölü taklidi yapın kaale almayın.

Galatasaray takım otobüsü tesislere giremiyor. Trafik durdu. Güvenlik güçleri taraftarları sakinleştirmeye çalışıyor. İmparator Fatih Terim sesleri yükseliyor.

Galatasaray taraftarları: "Hocayı getirin, canımızı verelim."

Galatasaray takım otobüsü tesislere giremiyor. Trafik durdu. Güvenlik güçleri taraftarları sakinleştirmeye çalışıyor. İmparator Fatih Terim sesleri yükseliyor.

Galatasaray taraftarları: "Hocayı getirin, canımızı verelim."
işte özlenen tablo,bunu yaşamak bile güzel

Abi bosver , biz burada objektif konusacagiz dinleyen dinleyecek , bazilari sacmalayacak

adamlar tarihi farki kacirmislar elbette ovecegiz , almanyaya lider olarak piknige gidiyorlar rakipleri tukaka ederler ... burasi boyle .. ben alistim sen de alisirsin , dogru bildigini soylemekten vazgecme , zaman seni hakli cikarir

ama bunlar iyi gunlerimiz, yarin bjk yerine fb de cikis yakaladiginda objektiflik daha da goze batacak , o zaman bugunku tahammul de yariya iner

Eyvallah kardeşim sinirlendirdi beni çocuk yaş sınırı olmalı üyelik kimlikle olmalı.

Bu maçı Musleranın verdiğini düşünüyorum 0-0a kadar kafa kafaya gidiyodu maç Tudorun planı büyük ihtimal beraberlik üzerineydi. Bjknin kapanan takımlara karşı sıkıntısı malum son 2 hafta biz de çok iyi kapanıyoduk Muslera o hatayı yapmasa bu maç böyle olmazdı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde 'İmparator Fatih Terim.' sesleri. (beIN SPORTS)

BELHANDA artık yedek soyunmali

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

50 kişilik suni kalabalık florya önünde bisey olmaz

Bu maçın böyle olacağı bariz belliydi, o yüzden Başakşehir maçından sonra Tudor kovulsun diye ümit ediyordum ama olmadı. Görünen köy kılavuz istemez derler, zaten maçtan önce de forumun %90’ı handikaplı Bjk galibiyeti beklediğini yazmıştı. Yazmayanlar da vardı, onlara da hak veriyorum, sonuçta Galatasaray adının olduğu yerde umut vardır ama Tudor’un olduğu bir yerde değil derbi kazanmak o derbiyi başa baş oynayıp kaybetmek bile mümkün değil arkadaşlar. Gitmezse çok net daha büyük felaketler olacak, kaldığı her saniye değil her salise bu kulübe zarardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk haftalarda da futbol oynamiyorduk, bireysel beceriden mac kazaniyorduk.
kalecide yetersiz olunca böyle maclar cikiyor.
artik antrenör ve kaleci degismeli.

Geri
Üst Alt