17/18 H:14 | Fenerbahçe 4-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

guiilano 10 numara falan değil,daha çok 2.forvet.alındıgında da söyledik.2.forvet veya forvete yakın olursa etkili olur diye.öyle oynatarak faydasını görüyolar.

Basaksehir bu kasimpasayi yenemez

CAffKIXW4AA-lb2.jpg

Iste fb den beklenen oyun buydu taraftarinca . Insanlar en ucuz kale arkasi bilete 50-60 lira oderken 40 dk topun oyunda kaldigi duragan oyun izlemek istemiyorlar

neler kaciyor

Köpek gibi oynuyorlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asistin asistin asistin asistini yapma özelliği baya zayıf

fakat gol atıyor ve maç kazandırıyor takımına

Takımına maç kazandıran 10 numara olması önemli değil. Gol atıp maç kazandırmak stoperlerin işi, 10 numara dediğin asistin asistinin asistininin asistinin asistini yapar, defansa yardım eder.

Belhandanın en iyi özelliği çok iyi top kaybediyor neyimize yetmiyor selçuk gibi mücadelede ediyor tamamdır yeter işte

Top dağıtan on numara mı? Yahu ben bir tane net pasını hatırlamıyorum adamın. Adamın duran top dışı yaptığı asistler de bile asist yaptığı oyuncu çoğu zaman gole gitmek için çaba göstermesi gerekiyor.

Son düzenleme:
guiilano 10 numara falan değil,daha çok 2.forvet.alındıgında da söyledik.2.forvet veya forvete yakın olursa etkili olur diye.öyle oynatarak faydasını görüyolar.
Modern futbolda yeri olmayan bir oyuncu. Kilit pas attığı zaman tekrar masaya yatırırız.

maçı izlediğinize emin misiniz ? gulyano CF gibi oynuyor maçta

belhanda ile kıyaslayıpta durmayın gereksiz

Geri
Üst Alt