Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Hoca acisini cikaracaktir suphesiz
Iceride Anadolu takimi sever
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca acisini cikaracaktir suphesiz
Onda bile içerde sadece borusu ötüyor
Ne yazik ki yetinmek durumundayiz
Soguk Malatya deplasmaninda teker patlayabilir diyecektim ama hic sanmiyorum
Keza kapanan takimlari oyle boyle yenebilecek biri
Korkup kapanmasi sikinti, o deplasmanlar da atlatildi (Kayseri deplasmanina korkup cikabilir gerci)
Şu detayı atlıyor çoğu kişi oyuncular tudoru takmıyor artık ilk haftalarda ki oyun olmaz kaybedelimde kurtulak kafasında olabilirler patlama ihtimalimiz çok yüksek malatya maçında kayseri , sivas , göztepe , karabük kesin patlarız zaten tudorla ama iş oralara kalmaz.
Bakalim, ben acikcasi Tudor katiyyen sampiyon olamaz diyemem
Hele ki Anadolulara aslanlik yapmaya devam ederse neden olmasin
Cunku Anadolu takimlari diger rakiplerimizi zorlayabiliyorlar
Bende tudor şampiyon yapamaz diyemem ama taraftarın yüzde 90 ının sevmediği biri haline geldi sezon sonunu göremez artık dursun istediği kadar korusun.
Bu devirde taraftarin buyuk kisminin fikrini degistirmek cok basit bence
Yazin herkes gitmeli diyordu, ozellikle Ostersunds'dan sonra
Ilk haftalar sonrasi ise buyuk cogunluk Tudor'u sevmeye basladi
Kusura bakmayin.
Hayat dedigimiz seyde umudu,inanci veren sahsi egolarimizi tatmin ettigimiz seyin adi futbol.
Bana kimse bisey anlatmasin lutfen gelipte burda.
Yok genel kurul,yok yonetim ,yok taraftar su bu.
Inancin kalmadigi yerde umut dagitmanin anlami yok. Hala derbi macinda ezildik durun bir hatalardan ders cikarir,destek olun filsn.
1- tarihi fark yendiginde senelerce rakiplere verirsin koz boyle yap boz oynayan hoca ile.
2- borc ustune borc yapmissin eyy aheli..
Bu sene sampiyon olamayip,avrupayada gidemezsen neler kaybetceni dusun taraftar.
3- kimse kimseyi kandirmasin. Destekmis duduk calar destek olunur, varsa hata tepki ceker. Neymis bir havaya girersek belki. Ulan 40 m euro takima yatirip boyle amele ye teslim edilirmi. Git otellerini ticarete yeni baslayana teslim et bakalim.
4- sorun fatih terim evet. Galatasarayliligini tartisamaz kimse. Sen rakiplere kirbac vuracak , kedinin fare ile oynadigi gibi oynayacak durumdayken, boyu 2 metre olup capi 0 olanlarla ugrasiyosun.
Simdi kim ne derse desin. 5-6 sene dir forumdayim her lafi her dusunceyi gordum. Bu takimdan kendini dev aynasinda gorenlerle olmaz
2 mi3-1 yada 4-1 kazaniriz. Ancak benim gorusume gore fener deplasmanina kadar en az 2 deplasmanda puan birakiriz. 14 te 12 yada 11 galibiyet yapabiliriz. Ancak ben Besiktasin bu sene de sampiyon olacagini dusunuyorum. Tudor devam ettigi surece gelirler Arenada da bizi yenerler.
Kazanacağız kaybedilen maçlar şuandan sonra önemsiz önümüzdeki maçları kazanacağız tekrar güçleneceğiz sonrasında o aptal derbi olayınıda bitireceğiz,Eziyetsiz başarı gelmiyor olacak
takımdan ziyade bence sen kendini salmışsın.bu senin temennin. ve maalesef çok hayalperest.
gerçekte olacak olan şudur : bazı maçları yeneriz bazılarında da puanlar kaybederiz. kadıköy maçında da senenin bankosu olarak yeniliriz. gol atacağımızı da sanmıyorum. lig sıralamasındaki halimiz de bundan kötü olur. bunlarla ne kadar erken yüzleşirsen o kadar iyi olur.
zira takım kendini saldı serbest düşüşe geçti.