Gomise iki mac vermezler herhalde

cezayi kupada ceker insh

Samsun ve Ordu maçlarındaki gibi,umarım taraftar da artık havaya girer.Çok önemli bir keşmekeşten 3 puanla çıktık,çok çok önemli bir 3 puan.

10 a 10 da 2 gol bulduk ne saçmalıyon
3 puan kazandık ama çok şey kayıp ettik ilerisi için hiç ümitli değilim rakip 10 kişi kalmazsa nah atardık o 2 golü Allah sonumuzu hayır etsin gidişat çok kötü bide gomis ile Mariano da olmayacak bakalım kaç maç

Tudor'un Balls olmuştur sana 10t

Basın toplantısı izlenilir

Sarper Yıldırım biz taraftarız yangıncı falan değil. Taraftar haklı olarak kötü oyunu, bunu oynatan Tudoru, Akhisara karşı bile korkan ve skoru garantiye almadan orta sahayı geri çeken Tudoru haklı olarak protesto etti. Galatasaray taraftarı korkak oyunu kabul etmez, böyle bir oyunu oynatanı protesto eder. Biz diğer kulüp taraftarları gibi koyun değiliz, takımın iyiliği için gerekirse protesto ederiz.

Son düzenleme:
nasil oynamamiz gerekiyorsa öyle oynadik ama hep böyle geriye düstükten sonra oynayacaksak isimiz yas.. fernando daha önde oynayacak ndiaye belhanda topu eveleyip gevelemeyecek, böyle seri oynayacaksiniz. ilk yaridaki futbol cok statikti, hic pozisyonumuz yoktu. ne zaman fernando efendi yan pas yapmayi kesti, ndiaye atak oynamaya basladi bizde top oynadik..

Her 3 puan değerlidir ..tudor da olsa yerinde olsa başımıza..Bu maçı oyuncuların kalitesi istek arzuları seyirci ve tudor un doğru değişiklikleri çevirdi..musleraya biri okusun adama bi tuhaflık var.n diaye yüreğine oynuyo kim ne derse desin aldığı paradam Bağımsız adam giji adam. Feghouli ve Fernando ligin üstünde oyuncular bu net ..takımın kalitesi başımıza hoca olmasada kazanmaya yetiyor qnadolu takımlarına karşı.td kin olacaksa tudor kalacaksa da başkası gelecekse de tam destek verelim takıma oyuncu grubu kaliteli takım istekli seyirci yeterli

Maçı telden izledim de gomisin pozisyonunda bişey yoktu değil mi?ben bi hareket göremedim

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

yine rodrigues girdi yine maç değişti haftaya yine rodriguesi ilk 11 oynatmaz bu

Aslinda dogrusu bu, garry sonradan oyuna girince cok etkili oluyor ama bizim sizofren macin 80. Dakikasinda alinca bir farki olmuyor genelde. Ilk yari rakibi durdurup ikinci yari basinda koysa cogu macta puan kaybetmezdik

Geri
Üst Alt