Herhangi bir büyük maçta sahaya, hakeme en ufak etkisi olmayan taraftarın büyük maç kazanamıyor diye hocayı ıslıklaması da tam yavuz hırsız hesabı

Seremonideki çocuğa biraz bol forma verseydiniz ne o öyle.

Kekoyu ıslıklayan renktaşlarımı kutlarım.

Galatasarayı ite kopege maskara etmeye hakkı yok ıslıklanması olumlu bir defaya mahsus. Diğer türlü takıma destege devam.

Utanması olsa, adam olsa bırakır gider.

Tudor bir küçük maç daha kazanıp, basın toplantısında havasını atacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor bir küçük maç daha kazanıp, basın toplantısında havasını atacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben akhisar maçını küçük maç olarak görmüyorum. gerçi hiç bir maçı artık küçük maç olarak göremiyorum..

ne diyorsun sen renktaş sadece enişte felan olsa. beni 20 yıldır sesi çıkmayan aramayan 8taşlılar arıyor. Düşün artık..

fenerden 5 yesek iki gun kizdirirlar. ucuncu gun normal hayata geri doneriz.
Bu serefsiz ucunculer kokain cekmis gibi bir hafta boyunca beştaş! beştaş! beştas! beştaş!

yahu uc sene once kulup binalarinin onu cop yiginindan daga donusmustu. Belediyeye cop toplama aidatini mi odeyemiyorlardi. Gazetelere cikmisti binanin yan taraf komple cop yigini. belki 3-5 aylik cop. sinan enginin tuvalette sicip kicini sildigi kagit dusunun 5 ay durdu beştaş binasinin yaninda.. duvarlara sindi sinanin bok kokusu.

Bu Ndiaye iyice kanser oldu bir kere faul yapma be adam yettin ya.

uyutan tezahuratlar tam gaz devam. Yeni tezahurat bulana kadar ingilizler gibi susup sadece pozisyona tepki verin bari.

Geri
Üst Alt