maicon kazmasini cikarip rodriguesi almasi lazim linnes sag beke gecsin rodrigues sol beke denayer stopere

son degisiklik emrah olmasi lazim

Ulan taraftar havayı yakalamışken, takıma destek veriyorken Fenerbahçe, Trabzon, Başakşehir maçlarınının içine kim etti. Taraftar takımın havasını bozmuşmuş. Takım rezil oluyorken, gol lazımken Gomis oyundan alınıp beraberlik kurtarılmaya çalışılıyorken ne yapsaydı taraftar. Tudor'un beklenecek, savunulacak nesi var. Haftalardır ne yapıyor bu takım da taraftar arkasında duracak.

Tribün yönetim istifa diye bağırsa sabahına Tudor'u kovarlar. Adamların Galatasaray falan umurunda değil taraftarın önüne Tudor'u atıp kurtulurlar.

Şu durumda ikinci yarı Rodriyle başlamazsa Tudor gitsin ben geleyim billahi bundan iyisini yaparım. Yetti artık

Futbolcularin tümü haftalardir hirsli ve istekli oynuyorken birden Maiconun bile kararsiz kalmasi herseyi özetliyor. Hocadan bagimsiz resmen korkuyorlar. Bunun sebebi ise her puan kayibinda ortaligi yangin yerine ceviren taraftar.

Hani Fenerbahceliler diyor ya 3 Temmuz bizim basimiza gelseydi cökerdik diye? Sike yaptiklari bir yana, dibine kadar haklilar. O kadar igrenc bir taraftar toplulugu olustu son 3 yildir.

Her iyi oyuncumuzu, her iyi ortami medyanin gazina gelerek yediler. Sirada Muslera.

Forummu hazirladi takimi maca reis.

Ayrica bu haftalarin birikimi.

Sen haftalardir gerizekali gerizekali fantaziler yaparak 10-12 puan olmasi gereken farki eritirsen liderligi kaybedip fbnin bile altina dusersen seyirci patlar.

Cok bile gec kalindi.

Dua etsinler ki terim kabul etsin yoksa bu takim ilk uce bile giremez.
östersunds hezimetinden sonra bizim adamımız olmadığı belliydi bu tudorun

Ulan Muslerayi yollamaya merakli amma serefsiz varmis burada.

Adamin ilk kez kotu donemini goruyoruz burada lafin bini bir para.

Icimizdeki gizli fbliler atliyor

Taraftarı suçlayıp bu hocaya sabır isteyen dangalaktır.

Mustafa Canaslan Bey'e katılıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu maçta gol atacağımız şüpheli millet beraberliği cepte görüp, galibiyet hesabı yapıyor komiksiniz yani ne diyim, takım iflas bayrağını çekmiş

4 maçtır gol atamayan takıma karşı ilk yarıda iki gol yedik.

Maç 1-3 falan biter. Önce bir gol atıp umitleniriz sonra 3ü yiyip otururuz.

Muslera 2. Yarıya çıkacak mı acaba kenarda hoca olsa direk keserdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
su mac eray kalede olsa 1-0di eminim o 2.gol ne öyle kaleci dedigin kalesinde olacak bunu amatör kümede bile bilirler

cakma noyerlik tasliyor, sen kimsin la..

bu sefer de suçlu taraftar oldu şaka gibi :D ne tudormuş be bukadar seviyorsanız size hırvatistanın bi köyünde yaşam alanı kuralım beraber mutlu şekilde yaşarsınız o at hırsızıyla

Büyük maç kazanamazsan şampiyon olamazsın. Şimdi sıradan takımlara da kaybetmeye başladık.
Tudor gider artık. Hayırlı mağlubiyet.

Muslera'nin kredisi sonsuz diyenler vardi

Ben onun kredisini sey yapiyim

Bir daha kalede gormek istemiyorum bu adami

O yedigi ikinci golun izahi yok

Linnes Linnes diye bağırdınız...bakın sizin Linnes'inize

iddia ediyorum olcanin kariyerinde attigi son resmi goldur bu. cunku en fazla bir iki hafta sonra kilodan kadro disi kalir.

Bütün takım kötü oynuyorsa mal mal oyuncuları eleştirmenin anlamı yok bence, sorun nerede belli.Takimin potansiyeli var gayet o kadar da değil amk.

Geri
Üst Alt