- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okuma yazma sıkıntın mı var tinerci herif
geriye kalan maçları aldığı takdirde kalsın yazdık
yoksa eski maçlarda defolup gitmesini yazmıştım
ama ligteki son 4 maçı oynama hakkının bulunduğunu yazdım en azından
seni tatmin etmemi istemiyorsan ağzını kapa
yoksa ben kapayacak bişey bulurum
haklısın tudor facia ancak ne olursa olsun muslera forvet bile oynasa yeni malatya karşısında bu kadar etkisiz bir oyun oynamamız anormal bir durum derbi maçlarında deplasman maçlarında takım kalitesi bir anda amatör küme seviyesine iniyor alt tarafı sıradan bir takımla oynuyoruz bu tarz maçları her türlü almalıyız ! evet tudor defolsun gitsin ancak transfer döneminde uçaklarını gözlediğimiz feguli belhanda tamamen fiyasko çıktı hiç mi insan bir şut çekmez iki çalım da mı atmaz ayakta uyuyorlar ! tudor gitse bile en az 4 banko oynayacak transfer gelmezse bizden yine bir pok olmaz !
cezanı al dışarıdan izle hadi, sizin gibi taraftarların devri bitti tudorla birlikte.
macı izlemeyen varsa acsın muslerayı izlesin muslera show var sahada
maçtan sonra olacaklar belli zaten. hemen bir toplantı ayarlanır salı gününe. ft ismi geçer. salı günü başkan müsvettesi çıkar hocamızın önündeyiz başkasına vermeyiz diye açıklama yaparlar Kural 1 : Müslüman topçu alma kiralama gündeme bile alma
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk