17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

uy.jpg

cezanı al dışarıdan izle hadi, sizin gibi taraftarların devri bitti tudorla birlikte.

okuma yazma sıkıntın mı var tinerci herif

geriye kalan maçları aldığı takdirde kalsın yazdık

yoksa eski maçlarda defolup gitmesini yazmıştım

ama ligteki son 4 maçı oynama hakkının bulunduğunu yazdım en azından

seni tatmin etmemi istemiyorsan ağzını kapa

yoksa ben kapayacak bişey bulurum

Düşme potasının üstünde olan bir takım bile 2-0 öne geçmiş. Açık söylüyorum geçen haftaki maçtan sonra maçları izlememe kararı aldım. Bu t.d. denen ama teknik direktörlüğün T sinden anlamayan tepkisiz bir işe yaramayan bu adam gitmedikten sonra bu iş yürümez. Teknik direktörsüz çıksak bu adamdan daha iyi bir dizilim ve futbolu sahaya yansıtırız. Bıktırdılar artık vasıfsız yönetim hala Tudor u savunsun bakalım nereye kadar...

...

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
haklısın tudor facia ancak ne olursa olsun muslera forvet bile oynasa yeni malatya karşısında bu kadar etkisiz bir oyun oynamamız anormal bir durum derbi maçlarında deplasman maçlarında takım kalitesi bir anda amatör küme seviyesine iniyor alt tarafı sıradan bir takımla oynuyoruz bu tarz maçları her türlü almalıyız ! evet tudor defolsun gitsin ancak transfer döneminde uçaklarını gözlediğimiz feguli belhanda tamamen fiyasko çıktı hiç mi insan bir şut çekmez iki çalım da mı atmaz ayakta uyuyorlar ! tudor gitse bile en az 4 banko oynayacak transfer gelmezse bizden yine bir pok olmaz !

Alakası yok. Olayın transferle falan alakadı yok. 1 takımın td her şeyidir. Ondan bundan 5 yiyen Trabzon bile toparladi td degisikliginden sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takim biraz olsun dikine oynamayi akil etmeye basladi
Ama tirt bu mac gider bence

Her hafta daha nasıl rezil olacağız çok merak ediyorum
2 senedir yaşatmadıkları rezillik kalmamış gibi

TapaTalK

Denayer-Ahmet’le 2 gol daha yeriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

macı izlemeyen varsa acsın muslerayı izlesin muslera show var sahada

Hadi lan ordan. Muslera 100 tane top tuttu yine . Senin bok gibi defansin trene bakar gibi toplarin ucmasini izliyor.
Belhanda denilen sözde 8+2 Mio adamin habire posisyon yediriyor

Al ahmet yine

son 4 maçta gol atamamışlar birde maçtan sonra olacaklar belli zaten. hemen bir toplantı ayarlanır salı gününe. ft ismi geçer. salı günü başkan müsvettesi çıkar hocamızın önündeyiz başkasına vermeyiz diye açıklama yaparlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam bizim için havaalanında bekledi yhaaa, bize böyle gerçek Galatasaraylı lazım yhaaaaa.
ergenlerin takım tutması yasaklanmalı

Fatih Hoca kesinlikle gelmez. Hic Fatih Hoca demeyin. Asla Dursun ile falan calismaz hele soyle bir ortamda

Adamları öyle bir havaya soktuk ki sanki karşımızda Malatya değil de city falan var öyle bir özgüven kazandı adamlar

XPERIA X

diger maclarda rakipler güclüydü diyenin kafasina kürekle vurmak lazim. senin bugünki rakibin balcova yasamspor bile olsa bu sistemle gol mol atamazsin. nitekim malatya gibi son 5 macta dogru dürüst gol atamamis takimdan 2 tane yiyorsun 5 dakikada, rezil kepaze, karaktersiz herif. takimini sabote ettigin hicbir maci kazanamazsin tudor manyagi.

Ben sıkıldım artik gecen seneki gibi maclari takip etmeyecegim artik. :/

Geri
Üst Alt