17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Cumhur Önder Arslan:"Gomis'in 1 maç ceza alacağını ve Malatya'da oynayacağını düşünüyorum"

Gomis olur da 1 mac alirsa ( ki ben 2 ya da 3 bekliyorum ) o zaman bize kiyak gecilmis havasi yaratip rakipleri konusturup hakem marifetiyle puan kaybettirmeye calisacaklardir

manipule edilmeye en musait hakemi secmisler bize , lehte aleyhte her seyi yapabilir bu adam

Gomis olur da 1 mac alirsa ( ki ben 2 ya da 3 bekliyorum ) o zaman bize kiyak gecilmis havasi yaratip rakipleri konusturup hakem marifetiyle puan kaybettirmeye calisacaklardir

manipule edilmeye en musait hakemi secmisler bize , lehte aleyhte her seyi yapabilir bu adam
Sen bilirsin diye düsünüyorum, ne zaman aciklaniyor PFDK kararlari?

PFDK Gomis'e 1 maç ceza verdi.

dedik 1 den fazla gelmez diye,nerede 5-6 fln diye zirlayanlar

Nando
Denayer Maicon Serdar Linnes
Fernando belhanda
Feghouli Ndiaye Yasin/Gary
Gomis

yapip malatya'yi bicelim

Kendimden alinti yapayim

Bu mesaj dursun bir kenarda ,insallah fisi erken cekeriz . ali palabiyiktan her sey beklenir.. hazir 3 puan da ondeyiz fb den , tam istedikleri gibi puan puana bitirirler zirveyi

Kendimden alinti yapayim

Bu mesaj dursun bir kenarda ,insallah fisi erken cekeriz . ali palabiyiktan her sey beklenir.. hazir 3 puan da ondeyiz fb den , tam istedikleri gibi puan puana bitirirler zirveyi

Başakşehir maçında ince ince yapmıştı işini. Takım sonrasında dağıldığı için fazla dikkat çekmedi doğal olarak. Ligin maşa hakemlerinden biri. Benim de bu maç özelinde en büyük çekincem. Skoru erken yakalayıp fırsat vermemek lazım.

Muslera
Denayer Maicon Serdar Linnes
Fernando Belhanda
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis

Gomis'e 1 maç ceza verilirse kupada cezayı çeker Malatya'da sahada olur.

Gomis ile ilgili temennimiz gerçekleşti. Bu tür bir kadroyla sahada olursak maç bizimdir. Belki Rodri yerine Yasin'i düşünebilir Tudor. Ama en önemli nokta Ndiaye'nin ileride oynaması. Belhanda röportajında da daha çok 8 numara oyuncusu olduğunu söylemişti. Artık Belhanda'yı 8, Ndiaye'yi de 10 numarada görme vakti geldi de geçiyor.

Malatyanın hocası erol bulut da 1 maç ceza almış? Bizim maçta kulubede olacak mı acaba yoksa oda mı kupa maçında çekti cezasını?

PFDK, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'a 1 maç ceza verdi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt