Dehşet bir atmosfer bekliyorum. Dolayısı ile sahada da adam yiyen bir takım göreceğimizi tahmin ediyorum.

@Serkan Şafak kardeşim geçmiş olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim. An itibari ile Sarper tarafında şu şekle büründüğün iddia ediliyor;

giphy.gif
giphy.gif
tenor.gif

Dehşet bir atmosfer bekliyorum. Dolayısı ile sahada da adam yiyen bir takım göreceğimizi tahmin ediyorum.

@Serkan Şafak kardeşim geçmiş olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim. An itibari ile Sarper tarafında şu şekle büründüğün iddia ediliyor;

giphy.gif
giphy.gif
tenor.gif

Bu kadarla yırtsa iyi bence

Fatih hoca takimin basinda cikmaz ise puan kaybi bekliyorum. Mutlaka takimin basinda cikmali

Maca geneleksel 3'lu yerine Imparator Fatih Terim diye baslasak manyak olur.

Bu maç farklı olacak... Çünkü kulübü ye baktınız zaman orda bir İmparator duracak..

59b03a47a68481f63296df9ee3383272.jpg

Gaza geliyoruz. Kolay maç olmayacak. Eğer Terim gelmeseydi zaten puan kaybı brkliyordum. Şimdi Terim bir hava getirdi. Ama fark olur, tarihi skor olur bekleyenler var ki katılmıyorum. Yeneceğiz ama çok zor maç olur. 2-1,3-2 falan biter. Yenmek çok önrmli. Eğer kazanamazsak Terimin getirdiği bu hava tam terse döner.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fernando selçuk
ndiaye

bu 3lüyü oynatabilir.
selçuk iyi oynarsa çok iş yapar bu 3lü.

Daha dün bu maç için zerre umudum heyecanım yoktu, şimdi maç anı gelsin diye deli oluyorum.

Klasik 4-4-2 ile çıkabilir.

Geri
Üst Alt