göztepeli topcularin eli ayagi birbirine dolanacaktir.

50.000 taraftar, f.terim, gaza gelmis bir galatasaray 11i.

Hadi bakalım Belhanda denen çöl bedevisi, F.Terim'in takımında da sergileyebilecek misin o umursamaz tavırlarını.

Bir süredir Türkiye'deyim ama yarın dönmem lazım. Benim için çok şanssız bir durum oldu. Düşük bir ihtimal ama işlerimi ayarlayabilirsem maça geleceğim. Gelemezsem, pek adetim olmadığı halde kombinemi forumdan bir arkadaşa ücretsiz devretmek istiyorum.

Terim haberinden sonra fiyat bakılmaksızın gece gece çok ciddi miktarda bilet satıldı hatta kategori 7-8-9-10-11 tamamen tükendi yarın öğlene kadar diğer kategorilerde bitecektir... Özlediğimiz atmosferi görmeye çok yakınız

Terim haberinden sonra fiyat bakılmaksızın gece gece çok ciddi miktarda bilet satıldı hatta kategori 7-8-9-10-11 tamamen tükendi yarın öğlene kadar diğer kategorilerde bitecektir... Özlediğimiz atmosferi görmeye çok yakınız

Dün çok az bilet kalmıştı hocam terimi getirmek için gelicekti stada taraftar şimdi terimi görmeye gelicekler çok iyi kalpli taraftarımız var.

Dün çok az bilet kalmıştı hocam terimi getirmek için gelicekti stada taraftar şimdi terimi görmeye gelicekler çok iyi kalpli taraftarımız var.

Ben ilk defa bir anadolu macında 50.290 sayısını yakalayabileceğimizi düşünüyorum özellikle passolig döneminden sonra bir rekor olacaktır

En son Fatih hocam varken antalyadan istanbula Uçakla gidiyordum Galatasarayım'ın Maçlarına açılışı pazar günü yapıyorum yine feda olsun paralar.

Dün yazmıştım güzel günler yakın bu kadar olumsuzluk bizim olumlu düşünmemizi etkiliyor diye :D Çok şükür o güzel günler başladı renktaşlar. Bu sefer ayrılık olacağını düşünmüyorum herkes hatalarından ders çıkarmıştır.

Geri
Üst Alt