- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
göztepeli topcularin eli ayagi birbirine dolanacaktir.
50.000 taraftar, f.terim, gaza gelmis bir galatasaray 11i.
50.000 taraftar, f.terim, gaza gelmis bir galatasaray 11i.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim haberinden sonra fiyat bakılmaksızın gece gece çok ciddi miktarda bilet satıldı hatta kategori 7-8-9-10-11 tamamen tükendi yarın öğlene kadar diğer kategorilerde bitecektir... Özlediğimiz atmosferi görmeye çok yakınız
Dün çok az bilet kalmıştı hocam terimi getirmek için gelicekti stada taraftar şimdi terimi görmeye gelicekler çok iyi kalpli taraftarımız var.
Ben ilk defa bir anadolu macında 50.290 sayısını yakalayabileceğimizi düşünüyorum özellikle passolig döneminden sonra bir rekor olacaktır
Paso rekor kıracaz bu sezon passolige katiyen karşı olan bile alır şimdi![]()
Fener maçında passo 52,291 kişi vardı demişti fakat o gün spor kaynakları 62,000 kişinin stadda olduğunu söylemişti büyük ihtimal bu hafta da 60 bin ve üzeri bir giriş olabilir![]()
Kaçak giriş olamaz hocam
Bir şekilde oluyor onu engelleyemezler hele ki Terim'in geleceği ilk maç dediğim gibi merdiven boşluklarını bile göremeyebiliriz![]()
Nasıl girecekler içeri o kadar kontrol var bir yolu olsa ben bilirdim![]()
Maç gününü iple çekiyoruz bakalım kaç kişi olacak ama dediğim gibi merdiven boşlukları dahi dolu olacak![]()