Ters bir hakem var , tam bir sovmen

yasar kemal ugurlu .. umarim takim erken reaksiyon verirken bir kart sendromu yasamayiz bu adamla

bjk nin kayseri deplasmanini yonetip yanli kararlariyla
bizi sinirlendirmisti sanirim

Artık böyle dertlerimiz yok Sinan,Fatih hoca halleder o işleri.

Ters bir hakem var , tam bir sovmen

yasar kemal ugurlu .. umarim takim erken reaksiyon verirken bir kart sendromu yasamayiz bu adamla

bjk nin kayseri deplasmanini yonetip yanli kararlariyla
bizi sinirlendirmisti sanirim

Yaşal Kemal Uğurlu bence ligin en iyi hakemlerinden kayseri - beşiktaş maçında penaltı pozisyonu çok hızlı geliştiği için yorumlayamadı ama genel olarak sezonun bence net en iyi hakemiydi bence hakem konusunda takılmamak lazım cüneyt veya ali palabıyık gibi eyyamcı biri olacağına genç ve potansiyelli biri olması daha iyi oldu :D

Yaşal Kemal Uğurlu bence ligin en iyi hakemlerinden kayseri - beşiktaş maçında penaltı pozisyonu çok hızlı geliştiği için yorumlayamadı ama genel olarak sezonun bence net en iyi hakemiydi bence hakem konusunda takılmamak lazım cüneyt veya ali palabıyık gibi eyyamcı biri olacağına genç ve potansiyelli biri olması daha iyi oldu :D

Fb sivas macinda da sanirim buydu hakem , bifuma ve sivaslilari delirtti

bu arada sovmen derken gidip tam mac probleme girmisken goztepeyi de yakabilir

boyle hakemlerin bazilari ile buyuk sikintilar yasadik gecmiste , hele bir gaziantep macini unutamiyorum

bu isi cozecek yegane sey goldur , maci onde gotururken sikinti yasamayiz zaten ama hevesle baslamisken akhisar gibi yenik duruma kesinlikle dusmemek lazim

Buca macinda muhtemelen goztepe macinda deneyemeyecegi oyunculari da sahneye surer

orada yasin sinan selcuk gibilerinden beklentisini ve oyuncularin istahini da gormus oluruz

48 saat icinde 2 mac sonra da guzel bir dinlenme sakinlesme suresi var

Stad full çekecek gibi, pazar 19:30 güzel zaman. FT gelmiş, ilk içeri maçı. Fark beklemiyorum fakat müthiş bir coşku bekliyorum, alırız maçı.

ünalın kıskançlık yüzünden bizden gönderdiği efsanemiz tekrar aramıza dönüyor
sabote etmişti resmen takımı kendi egosu için

Maç sonu bu capsi atmak dileğiyle renktaş. Cem Konak

ne-koyduk-be_885130.jpg

---------------------Muslera---------------------
Denayer------Maicon---Serdar---------Linnes
Feghouli-----Ndiaye-----Fernando-----Belhanda
-------------Gomis--------Eren-----------------

Maça 442'yle çıkacaktır ve kadro da aşağı yukarı buna benzer olacaktır diye düşünüyorum.

---------------------Muslera---------------------
Denayer------Maicon---Serdar---------Linnes
Feghouli-----Ndiaye-----Fernando-----Belhanda
-------------Gomis--------Eren-----------------

Maça 442'yle çıkacaktır ve kadro da aşağı yukarı buna benzer olacaktır diye düşünüyorum.
Çok hoş kadro Denayer hariç. Ama elimiz mahkum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadromuz Fatih hoca'nin daha önce oynattigi 4-2-2-2 sistemi icin uygun bana göre

Gomis'in Yanina kaliteli bir forvet transferi ve hucum gucu yuksek bir sol bek ile Bunu rahatlikla oynariz diye düsünüyorum

[FONT=&quot]Galatasaray - Göztepe maçı için satılan biletler ve kombinelerle birlikte şu an ulaşılan toplam rakam: 47.000[/FONT]

Hava oldukca soguk ve yagisli olacak gibi gorunuyor , biraz azalabilir seyirci o gun ama satilan bilet anlaminda degil , bilet alip gelmeyenler , kombinesi olup gelmeyenler acisindan biraz azlik olabilir

Tamamen havadan ve pazar aksami olmasindan, ama her halukarda atmosfer iyi olacaktir

Geri
Üst Alt