Göztepe iyi takım artık herkes herkesten puan alabiliyor ama oyun olarak üstün olacağımızı , girdiğimiz pozisyonları gole çevirmemiz takdirde rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum..

İy1 banko

rakiplerimiz bizim puan kayıplarımızdan hırslanıp maçlara asılıp puan farkını kapattılar şimdi onlar kaybetti dümene geçmenin sırası . bu maçta da karakter koymaz galip gelmezseniz defolun gidin . ısıran basan adeta sahada dayak atan takım görmek istiyorum

tudor olsa her türlü sonuca açık bir maçtı ama Fatih Terimle kazanmaktan başka sonuç süpriz olur.Eze eze alacağız gerçekten hoca farkını ilk maçta hissettirecektir inanıyorum

kazanmama ihtimali yok

Muslera
Linnes Maicon Serdar Lato/Denayer
Fernando
Ndiaye Belhanda(Selçuk)
Feghouli Gomis Garry

Lato idmanlarda bi sürpriz olabilir

Son düzenleme:
Evi arabayı satın

11487d7733059fab4df7375b7854d97f.jpg

TapaTalK

Tek boş koltuk kalmaması lazım. Puan kayıplarından sonra rüzgarı iyice arkamıza almamız lazım.

Muslera

Linnes – Maicon – Serdar – Ahmet Çalık

Fernando

Feghouli – Ndiaye – Belhanda – Rodrigues

Gomis

Gamaspor

Ofsayt taktiği diye bir şey YOK! Topun olduğu yer bizim için pozisyon. Fernando'nun adamı belli. Yine söylüyorum en iyi defans yapmak, oyunu oynamaktır. Tamamen ileri gittiğimiz zaman da hep beraber topa doğru BAM BAM BAM gideceğiz ve oynayacağız, oynadınız. Oyun disiplinini bozmak YOK! şartlar ne olursa olsun atarız yeriz. Belhanda beni iyi dinle sende iyi çevir. Jahovic çok konuşur, dirsek atar muhattap olmak YOK!

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt