Yarın alandayiz.
ccaa07a21e148a9a4ff136525f324db0.jpg

göztepe fena harcanacak bu mac

ft'nin dönüsüyle tribünler full cekecek, bogucu bir atmosfer olacak

ben bile uzun zaman sonra düsündükce heyecanlaniyorum

maicon ve serdar aziz oynamalı stoperde.ahmet çalık gitsin kenyada oynasın...koray ondan daha iyi.

bunu söyleyecegim aklıma gelmezdi ama yarın en cok musleradan cekiniyorum,hata yapmadıgı mac yok gibi özellikle son maclar.

Ahmet Çalık diyorlar ama ben hala Lato sürprizi olabilir diyorum

Göztepe bu senenin flaş takımlarından biri,illa bir yerde takılırlar sonra sonuna kadar düşüşte giderler diye düşünüyordum nitekim öylede oldu ama yinede toparlanmasını bildiler o dönemden sonra,yani mental olarak boş takım değiller hafife almamak lazım.Jahovic ikinci ligde yaptığından fazlasını yapıyor bir üst ligde,Sabri oynayacak mı bilmiyorum ama oda takımı sahiplenen tecrübe katan isimlerden biri aynısı eski febeli Selçuk içinde geçerli duran toplar,yan toplardaki zaafımızı göz önüne alırsak ballı Selçuk'a dikkat etmek gerek.Scarione-Castro hızlı çıkışlarda etkili olabilen iki isim orta saha ile hücum arasını iyi işliyorlar.Defans kademesine gelirsek kalecileri Beto en dikkat çeken isim formda gözüküyor ama bunun dışında Göztepe savunmasının baya zaaf içerdiğini düşünüyorum stoperleri güçlü ama çok ağır,Sabri'nin oynadığı bek tarafını iyi işleyebiliriz.

Bize gelince hırvat arkadaş artık olmadığı için nasıl bir oyun izleriz bilmiyorum ama hırvat'ın fantezilerine kurban gitmeyeceğimiz ve tribündeki coşkuyla beraber hırslı,azimli oynayacağımız kesin.

Bütün analizlerin dışında takımı yöneten Terim değil sadece adı geçen Terim bile bu maçı kazanmamıza yeterde artar bile.

3 puan olsun bizim olsun.

Sol ayaklı olmayan oyuncuyu sol tarafta oynatmam ama oyuncunun sakatlığı olduğu için mecburum demişti.Sanmıyorum.

İdmana çıkmış sonuçta 1 aya yakın zaman oldu sakatlığından beri,hoca orjini olmayan adamı oynatmayı sevmeyen birisi ondan şaşırmayalım

muslera, belhanda, feghouli, maicon yarın döktürür için rahat olsun. Bu saydıklarım resmen Tudor'u başını yediler ve gönderdiler, daha doğrusu daha erken gönderdiler.

umarım öyledir ama muslerada mental olarak sıkıntı var bence terimin gelmesi mutlaka etkileyecektir tafarelde gelirse harika olur

ama bu mac özelinde ben musleradan cekiniyorum acıkcası.

Geri
Üst Alt