17/18 H:17 | Sivasspor 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Aralık

Bayern maçlarından sonra 3 lig maçı içinde Şenol istifa sesleriyle inleyecektir stadyum.

d0e2428369139fb6f1efa8fa00f03e77.jpg

Kiev den 6 yemedi mi bunlar, kırılgan bir takım, Bayern rencide eder, Şenol istifa eder.

yalnız geniş kadro önemli diyoruz da geniş kadroda formayı adaletli dağıtabilmek daha önemli ve daha büyük marifet bence. şenol negredo cenk arasında cenk'i seciyor genelde küfür yiyor. quaresma'ya sövüyor bjkliler onu kessen ayrı dert kesmesen ayrı dert. medel oynamıyordu sövüyorlardı, oguzhan'a 50 milyon diyorlardı haftalardır ortada yok. tolgay'ı kral yaptılar tolgay kayboldu.

Son düzenleme:
Tudora neden tessekkür etmemeliyizin cevabı bu mac iste
Bjk zaten buydu bizim comez cansuyu oldu resmen bunlara

Başından beri savunduğum üzere; beşiktaş ikinci yarı sıkıntı yaşayacak. Fenerbahçe iyi bir devre arası geçirirse, yapacağı transferler cuk oturursa Başakşehir ile birlikte en ciddi rakibimiz olacak. Goygoy falan bir kenara gerçekten Beşiktaşın son 7-8 haftaya iddialı gireceğini düşünmüyorum.

Başından beri savunduğum üzere; beşiktaş ikinci yarı sıkıntı yaşayacak. Fenerbahçe iyi bir devre arası geçirirse, yapacağı transferler cuk oturursa Başakşehir ile birlikte en ciddi rakibimiz olacak. Goygoy falan bir kenara gerçekten Beşiktaşın son 7-8 haftaya iddialı gireceğini düşünmüyorum.

Beyern maçları döneminde dağılma ihtimalleri çok yüksek.

Kargalar Q7 ile Şenola analı bacılı giriyorlar.Sözde efendi bunlar.

Barcelona havlu attı bence bugün 30 puanla devreyi kapattılar 70 puan üstü şampiyonluk için gerekir kabaca onun içinde 2.yarı 14 g lazım barcelonaya pek olası görünmüyor hele ki fikstürlerine bakarsak.

Deplasmanda ; antalya , bursa , konya , başakşehir , ts , akhisar ve bizle maçları var içerde full alsalar bile dışarda baya dağılacaklar.

beşiktaşın mağlubiyetinde Şenol Güneş taktik hatası çok belirleyici oldu. Değişiklikler falan sıkıntılıydı. Resmen Fatih Terim gelişi, Şenol Güneş'i strese sokmuş :)

Geri
Üst Alt