17/18 H:18 | Bursaspor 0-3 Başakşehir | MS | 21 Ocak

yarın biz kazanırız en büyük aday oluruz

sonra haftaya basak kazanır onlar olur bu döngü son haftalara kadar gider.

İkinci devre, ilk devreye benzemeyecek. Çokpuan kayıpları olmaz. Başak, fb ve biz koparız tahminim. Şampiyonluk büyük maçlardan geçiyor, bunun için bjk ve başakşehiri içeride yenmemiz gerekiyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk devredeki ilk 8 -9 maçlık seriyi yapabilirsek %80 şampiyon oluruz.. son yıllardaki en zevkli lig olacak ilk 5 hafta sonunda birisi kopar oda fener olacak bana göre..

Genelleme olarak ortaya konuştuğun için cevap verdim ve bu maç bile adamlara dokunmak yetiyor foul çalınması için.

Benim tezim şu hakem desteği, medya desteği, devlet desteği konusunda 3 büyüklerin konuşması komik geliyor bana. 3 büyüklerin affedilen fakirin fukaranın hakkı olan vergiler muhtemelen Başakşehir'e aktarılan ve haklı olarak tepki gösterilen belediye kaynaklarındaki fakir fukaranın hakkı olan paranın 10 katıdır. Hakem konusudna 3 büyükler 50 yıldır kollanıyor. Diyeceğim o ki Başakşehir en iyi ihtimalle 3 büyüklerle eşit şartlarda yarışıyor. Bu şartlarda da başarılı.

Basaksehir maalesef

uA'nın dilinden cevap vereceğim sana

FT-golge.jpg

kehanet işini bana,sarper abi ve refik akkülaha bırakın.2015teki gibi bi form yakalayabiliriz

Benim tezim şu hakem desteği, medya desteği, devlet desteği konusunda 3 büyüklerin konuşması komik geliyor bana. 3 büyüklerin affedilen fakirin fukaranın hakkı olan vergiler muhtemelen Başakşehir'e aktarılan ve haklı olarak tepki gösterilen belediye kaynaklarındaki fakir fukaranın hakkı olan paranın 10 katıdır. Hakem konusudna 3 büyükler 50 yıldır kollanıyor. Diyeceğim o ki Başakşehir en iyi ihtimalle 3 büyüklerle eşit şartlarda yarışıyor. Bu şartlarda da başarılı.
Ben kaç yıldır Galatasaray lehine bu desteklerin hiç birini göremiyorum, istemem de doğrusu. Aksine hakemlerin, devletin ve medyanın bize karşı tutumu kaç senedir malum.

Geri
Üst Alt