Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan Şafak toplayıp getiriyor ve forumun tadını kaçırıyor.113 basaksehirli ziyaretçi mi var lan
Arda Turan'dan harika gol! https://twitter.com/oflupirens/status/955089107855781888/video/1Evladımızın attığı gol ile ilgili video düsmedi mi henüz seko.
Izler huzunlenirdik![]()
İkinci devre, ilk devreye benzemeyecek. Çokpuan kayıpları olmaz. Başak, fb ve biz koparız tahminim. Şampiyonluk büyük maçlardan geçiyor, bunun için bjk ve başakşehiri içeride yenmemiz gerekiyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyon bunlar olur gibi
Ustat bende 15 sene once yanilmis olabilirim belki, Uğur İz nasil 1 kahin oldugumu anlatsin .Hayatımda bir defa futbol konusunda yanıldım. O da geçen sene Dursun başımızda kalsın diye Galatasaray’ı şampiyon yapacakları yönünde çok enteresan bir yorum yapmıştım.
Açık ve net yazıyorum.
Arda Turanlı Başakşehir zor şampiyon olur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takviye yapilmazsa zor gunler bizi bekliyor.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genelleme olarak ortaya konuştuğun için cevap verdim ve bu maç bile adamlara dokunmak yetiyor foul çalınması için.
Basaksehir maalesef
Bizim kadro şu haliyle şampiyon olur , sol bek ve forvet alınsa + 5 puan farkla oluruz.
Önce bjk kopar, şubat sonuna kalmaz havlu atarlar. Fb son haftalara kadar devam eder benceİlk devredeki ilk 8 -9 maçlık seriyi yapabilirsek %80 şampiyon oluruz.. son yıllardaki en zevkli lig olacak ilk 5 hafta sonunda birisi kopar oda fener olacak bana göre..
Maicon Serdar Fernando GomisBizim kadro şu haliyle şampiyon olur , sol bek ve forvet alınsa + 5 puan farkla oluruz.
Ustat bende 15 sene once yanilmis olabilirim belki, Uğur İz nasil 1 kahin oldugumu anlatsin .
Arda Turan'dan harika gol! https://twitter.com/oflupirens/status/955089107855781888/video/1
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kaç yıldır Galatasaray lehine bu desteklerin hiç birini göremiyorum, istemem de doğrusu. Aksine hakemlerin, devletin ve medyanın bize karşı tutumu kaç senedir malum.Benim tezim şu hakem desteği, medya desteği, devlet desteği konusunda 3 büyüklerin konuşması komik geliyor bana. 3 büyüklerin affedilen fakirin fukaranın hakkı olan vergiler muhtemelen Başakşehir'e aktarılan ve haklı olarak tepki gösterilen belediye kaynaklarındaki fakir fukaranın hakkı olan paranın 10 katıdır. Hakem konusudna 3 büyükler 50 yıldır kollanıyor. Diyeceğim o ki Başakşehir en iyi ihtimalle 3 büyüklerle eşit şartlarda yarışıyor. Bu şartlarda da başarılı.
Sadece sol bek bile yeterli. As kadro ligin en iyi as kadrosu bence. Heleki Terimin elinde çok daha iyi olur
Önce bjk kopar, şubat sonuna kalmaz havlu atarlar. Fb son haftalara kadar devam eder bence
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim kadro şu haliyle şampiyon olur , sol bek ve forvet alınsa + 5 puan farkla oluruz.