17/18 H:18 | Bursaspor 0-3 Başakşehir | MS | 21 Ocak

Başakşehir'in düşmesi daha çok mutlu eder beni ama takdir etmek ayıp değil.

Sürekli başkalarının başarılarına ok atarak, kendimizi temize çıkararak bir arpa yolu alamayız.

Mesela sene sonu biz şampiyon olursak ne olacak? Kendi başarımız da şaibeli olmaz mı bu durumda?

Albayrak gibi bir adamda yönetimde artık. Herhalde bu ülke dediğin şey için ideal adamlardan biridir Albayrak.

Orjinali varken taklidine ne gerek var. Orada 10 tane Abdürrahim var.

Dün bizim genel kurulda İzmir marşı ile seçim kutlanıyordu. Başakşehir soyunma odasında RTE tezahüratı yapılırken

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada bursa son yıllardaki en b.ktan maçını oynadı oda ayrı tabi..

Ucuz takımların ucuz oyuncularının ucuz maçlarını izlemiyorum. Hele bitmiş rakibe karşı yaptıkları maçtaki haberim bile olmaz. Arda Turan bir takımı şampiyon yapacak biri değil Serkan. Trollükse yaptığın söyle zaa xd diyeyim. Ciddiysen Mayıs’ta gel hocam
Ah be ustat duygusalliga yer yok futbolda sene sonu fena cuvallayacan gibi gorunuyor insallah ben hakli cikmam

Arda form tutana kadar lig biter denildi adam daha ilk macinda klas bir gol atti

Acik konusmak gerekirse Basak cok iyi gidiyor, genis kadrolari var, yedek kulube iyi, kendini gelistirmis ve bir sistem oturtmus bir Abdullah Avci, takdir etmek lazim

İkinci devre, ilk devreye benzemeyecek. Çokpuan kayıpları olmaz. Başak, fb ve biz koparız tahminim. Şampiyonluk büyük maçlardan geçiyor, bunun için bjk ve başakşehiri içeride yenmemiz gerekiyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orjinali varken taklidine ne gerek var. Orada 10 tane Abdürrahim var.

Dün bizim genel kurulda İzmir marşı ile seçim kutlanıyordu. Başakşehir soyunma odasında RTE tezahüratı yapılırken

İkisinin de bomboş işler olduğunu düşünüyorum. Konya tepe taklak gidiyor, Rize malum düşmez denilirken düştü gitti. Çıkamayabilir. Mehter de İzmir marşı da gereksiz siyasi kimliğini kulüplere yamamaya çalışan Aziz Yıldırım taktikleri.

Başakşehir tabi siyasi kimliği çok belli kulüp. Ama orada mükemmel işler yapan bir hoca ve herşye rağmen iyi bir kadro var. Adamlar oynuyor. Antalya da tonla adam aldı ama gördük hallerini.

113 basaksehirli ziyaretçi mi var lan

Ah be ustat duygusalliga yer yok futbolda sene sonu fena cuvallayacan gibi gorunuyor insallah ben hakli cikmam

Hayatımda bir defa futbol konusunda yanıldım. O da geçen sene Dursun başımızda kalsın diye Galatasaray’ı şampiyon yapacakları yönünde çok enteresan bir yorum yapmıştım.

Açık ve net yazıyorum.

Arda Turanlı Başakşehir zor şampiyon olur.

karabük yenilse de bursa kadar kötü oynamaz haftaya,karakter koyar en azından ortaya

Geri
Üst Alt