17/18 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Göztepe | MS | 20 Ocak

Karabuk iyi oynadi dogru Goztepe akilli oynadi kazandi ,Antalya Malatya maclari ortadaydi deplasmanda oynuyorsun ,Kayseri maci 2 penaltinin calindigi macta butun mac yere yatarak kazandilar maci ,basaksehir bi bok oynamadan adebayorun omzuna carpan golle kazandi.Bursa deplasmani 4 %100 golluk pozisyon kacti 0-0 bitti mac .Fener maci fenerin golu ofsayt Goztepenin penaltisi verilmedi.
Göztepe'ye herhangi bir antipatim yok. Hatta başakşehir, kasımpaşa, Osmanlı gibi gereksiz takımlardansa Göztepe gibi taraftarı ve kültürü olan bir takımın ligde olması her zaman daha iyidir. Ama bana göre ilk devrede 5 6 puan fazladan aldı. Ligin ilk devresinde izlediğim Karabük, Kasımpaşa, Malatya, Beşiktaş gibi maçlarda iyi bulmamıştım Göztepeyi. Özellikle ligin en kötü takımlarından Karabük ve Kasımpaşa karşısında çok kötü futbol oynamışlardı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scarione, Traore, Sabri, N'Gando hepsi yedek.

Bu İzmir takımlarını bir daha savunmam. Buca'nın 3-2'den 5-3 verdiği maçı çabuk unuttuk.

Umarım küme düşersin Göz, senin 1. lige çıkmanı isteyen kafama sıçayım.

El el yine Fener'e çalışıyor herkes.

Pokoooooo

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Golllllllllll forumdaki futboldan cakmayan kekolara gelsin bu gol

selçuk şahin 2 fenerliyi oyundan düşürüp atağa kalktı ama yaptığı büyük hatayı topu fener sahasına kimsenin olmadığı yere orta açarak telafi etti :) yazarken gol geldi 1-1. yayın geriden geliyor

Ohh her yerden güzel haberler geliyor, bugün bayram

Helal sana yağlı surattan sonra 2 müjde bir tane daha çifte mutluluk hadi Göztepe ..

Göztepe'nin en azından bir beraberlik almasını bekliyoruz. Bjk maçında bir işe yaramadılar bari bu maçta yarasınlar.

Dursun gitti ,fb puan kaybediyor inşallah,Türk ordusu teröristleri vuruyor ne güzel bir gün Allah verdikce veriyor.umarım bu maç fener puan kaybeder..

Geri
Üst Alt