17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Rol çalmayalım
LÜT
FEN

Alnitak Alnilam Mintaka

Kusana kadar duran top çalışmak lazım. Şu ana kadar bizim yumuşak karnımız, onların da en önemli gol silahı olmuş. Hücum hattına güveniyorum ancak Fernando ve Maicon'un olmaması da savunma adına çok büyük dezavantaj. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu deplasmanı kazasız atlatabilirsek yine uzun bir seri yapma ihtimalimiz yüksek.

Bu arada bir ay boyunca sol bek alamayan Dursun senin de Allah bin belanı versin. Umarım bu kulübün başındaki son iki günün olur.

kayseri bizi kendi evinde 43 yıldır yenemiyor galiba.

Ndiaye kaldığı yerden devam etsin yeter orta sahada kapılan her top pozisyon demektir

Deniz Türüç'den Mendes'den korktuğunu söyleyen taraftarımız var böyle insanların Galatasaraylı olduğunu görmek gerçekten acı verici

Galatasaray taraftarısınız siz bırakın onlar bizden korksun ne saçmalıyorsunuz ...

Deniz Türüç'den Mendes'den korktuğunu söyleyen taraftarımız var böyle insanların Galatasaraylı olduğunu görmek gerçekten acı verici

Galatasaray taraftarısınız siz bırakın onlar bizden korksun ne saçmalıyorsunuz ...

Güzel oynayan adama dikkat edilmesi gerekir bu çok doğal niye adı korkaklık olsun?

deniz türüç ve mendes beni korkutuyor be

Kritik Mac ama bir sekilde kazanacagimizi dusunuyorum

Neredeyse en leş zamanımızda bile Kayserispor'a Kayseri il sınırı içerisinde koyuyoruz.

Kayseri Erciyes e filan da koyuyorduk. Tabelanın Kayseri olması yetiyor sanırım.

İnşallah kazanacağız.

Kusana kadar duran top çalışmak lazım. Şu ana kadar bizim yumuşak karnımız, onların da en önemli gol silahı olmuş. Hücum hattına güveniyorum ancak Fernando ve Maicon'un olmaması da savunma adına çok büyük dezavantaj. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu deplasmanı kazasız atlatabilirsek yine uzun bir seri yapma ihtimalimiz yüksek.

Bu arada bir ay boyunca sol bek alamayan Dursun senin de Allah bin belanı versin. Umarım bu kulübün başındaki son iki günün olur.
Duran toplarda hata musleranin... Maicon olmasın ama tafo reis muslerayi yan toplara çıkabilecek duruma getirirse sorun kalmaz...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duran toplarda hata musleranin... Maicon olmasın ama tafo reis muslerayi yan toplara çıkabilecek duruma getirirse sorun kalmaz...

Hatayı tek kişiye indirgemek yanlış bence. Sorumluluğun büyüğü Muslera'da ona itiraz etmem. Çıkması gerektiği zamanlar çıkmadı. Ama diğer zamanlarda da hep rakibe vurma şansı verdi defans hattı. Tafo'nun Muslera üzerinde mutlaka etkisi olacaktır. Diğer oyuncular da çok çalışmalı ki rakibe verilen fırsatı minimize edelim.

Hatayı tek kişiye indirgemek yanlış bence. Sorumluluğun büyüğü Muslera'da ona itiraz etmem. Çıkması gerektiği zamanlar çıkmadı. Ama diğer zamanlarda da hep rakibe vurma şansı verdi defans hattı. Tafo'nun Muslera üzerinde mutlaka etkisi olacaktır. Diğer oyuncular da çok çalışmalı ki rakibe verilen fırsatı minimize edelim.
Aynen... göztepe maçında çıktı mesela Muslera. bir kere çıktı dedim tamam birisi araya girdi söyledi artık... aynı devam etsin yeter... yalnız öyle olunca muslerada bir telaş hasıl oluyor. Ceza sahası dışına kirmizi kartlik sekilde topa çıkmalar falan ilk senesindeki gibi. Cikti mi alıyor da o acemiliği veya telaşı attıracak inşallah tafo. O zaman işte zaten Muslera Muslera olur

Sanılanın aksine kolay bir maç olacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün rüyamda bu maçı gördüm iyimi 3-0 yeniliuoduk bi uyandım kabus görmüş gibiyim.inşallah tam tersi olur 3-0 yeneriz.

Erol Bedir: ''Kolay bir maç olmayacak. Zirvedeki 5 takımdan ikisinin karşı karşıya geleceği renktaşların mücadelesi bizim için zor ama, Galatasaray için daha da zor. Onlar kadar şansımız var. İyi oynayan kazansın.''

Muslera
Mariano
Denayer
Serdar
Linnes
Selçuk
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

On biri ile başlarız gibi

Eray
Latovlevici
Koray
Ahmet
Tolga
Donk
Sinan
Yasin
Eren

+1 kişi yedekler olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Mariano
Denayer
Serdar
Linnes
Selçuk
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

On biri ile başlarız gibi

Eray
Latovlevici
Koray
Ahmet
Tolga
Donk
Sinan
Yasin
Eren

+1 kişi yedekler olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri (D)
Osmanlı
Sivas (D)
Antalya
Kasımpaşa (D)
Bursa
Karabük (D)
Konya

gibi bir fikstürümüz var. Burada en zor maçlar

Sivas, Kayseri ve Bursa olacaktır. 8 maç 22 puan olarak koymalıyız hedefi.

25. Hafta da 57 puan yapabilirsek en az 5 puan farkla lider gireriz son 9 haftaya.

Sonra Fenerbahçe maçı kritik olacaktır. Bunu olurda kazanırsak zaten rakipler düşer iyice. Tahminim Başakşehir en ciddi rakibimiz olacak. Fenerbahçe de zorlar. Beşiktaş’ı ilk 5 hafta belirler. Burada biraz kolay fikstürleri Fenerbahçe hariç.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt