17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Diyelim ki Gomis sakatlandı diye konu açan şom ağızlı renkdaşımızı konuya davet edelim.

Yarın en iyi 3 oyuncumuz yok bakalim ne yapacaz. Eren oynamaz umarim ya yasin ya sinan forvet oynasa daha iyi olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al işte almazsan forvet böle olursun. 4 ocaktan beri 1 kişi bile alınmaz mı ya ulan en son yenildiğimiz maçtan daha kötü bi kadroyla çıkacaz. Ben bu maçın sonucuna olumsuz bakıyorum

Fernando yok, Maicon cezali, simdi de Gomis sakatlandi.

Bu kötü hadiselerin üstüne bir de sol bekte Lato veya Balta yi görmek istemiyorum ben kesinlikle. Linnesi koy oynasin iste sezon sonuna kadar.

Bencede öküz Eren oynayacagına Sinan oynasın.En azından hızından yararlanıp defans arkasına daha rahat top atabiliriz.Kendini göstermek için baya hırslı oynar Sinan.Umarım şu Ereni koymaz hoca.Yoksa şimdiden çiziği atalım bu maça.

Son düzenleme:
Gomis ne ara sakatlandı la :crushed: Maicon, Fernando, Gomis yani en iyi 3 oyuncumuz yoklar şimdi öyle mi? Allah yardımcımız olsun.

Offf Gomis be

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

O Gomis sakatlanırsa ne yaparız başlığı açıldığında anlamıştım zaten böyle olacağını.

Beyler, Galatasarayız biz. Allah'ın izniyle vurup döneriz.

Eren Galatasaray'da oynadıgını hatırlamak zorunda, kazanmamız lazım

1000 kere dedik Vagner love alın diye devre arasında.2 3 çöp verip birazda para ile biterdi bu iş.Şimdi Kadromuzda Love olsa kimse bu kadar karamsar olmazdı.

Mariano, Feghouli ve Belhanda'ya büyük iş düşüyor yarın. Hücum organizasyonu bu üçlü etrafında dönecek. Gomis'in yokluğunda Eren'e zerre güvenmiyorum. Garry/Yasin ikilisinden biri sürpriz golcü olarak öne çıkmalı. Orta saha Badou'ya kaldı, defans Allah'a emanet. Sonumuz hayrolsun. Yarın gelecek bir galibiyet şampiyonluk habercisidir bence. O derece zor bir maç mevcut şartlar altında.

Kayserinin stoperleri Erene top göstermez. Belhandaya büyük iş düştü artık. Kenar oyuncularıda kazandırırsa kazandırır

belki bi hayır vardır,gomisin yoklugunda.eren veya oynarsa sinan gol atıp maçı kazanmamızda etken olabilir,sezonun geri kalanı için de o moralle fayda sağlayabilirler

Geri
Üst Alt